La carta d'un nen periquito a Piqué es converteix en viral

El text, suposadament escrit per un nen de 12 anys que es diu Pol, parla de la tensa relació del jugador blaugrana amb el club blanc-i-blau

ecarrasco32974079 barcelona s defender gerard pique celebrates a goa160304190548

ecarrasco32974079 barcelona s defender gerard pique celebrates a goa160304190548 / JOSEP LAGO

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

La carta d'un nen de 12 anys, seguidor de l'Espanyol, a Gerard Piqué s'ha convertit en un petit fenomen viral a internet. El text, difós pel seu pare en un blog i en un compte de Twitter anomenats 'El pare d'en Pol', relata el dia a dia del jove fan periquito.

"Els dilluns, quan vaig al col·le, normalment els meus amics se'n riuen de mi perquè l'Espanyol ha perdut i el Barça ha guanyat. Sempre igual! Em pregunten que per què no em faig del Barça, i jo els dic que no ho poden entendre". El nen juga també de defensa central i no nega que admira Piqué, encara que es fixa com a model en l'espanyolista Víctor Álvarez. 

"A mi m'encanta el futbol i m'encanta ser de l'Espanyol. Jugo amb l'equip del meu poble. Jo jugo de central i porto el número 5, com tu i com Víctor Álvarez [en realitat, Piqué porta el número 3]. El meu pare sempre em diu que m'he de fixar com ho fan els defenses de Primera Divisió i aprendre d'ells. Abans sempre em fixava en Jarque, que era el nostre capità, però es va morir. Per això ara, quan anem al camp aplaudim durant el minut 21, perquè ell portava el número 21.

"VULL QUE GUANYI EL BARÇA"

Notícies relacionades

"Ara -prossegueix la carta- sempre em fixo en tu! Jo ho intent fer quan jugo. Fins i tot, abans de sortir al camp, poso el cap sota la dutxa, em mullo els cabells i em faig el teu pentinat i clar, amb el 5 semblo Piqué"

Després dels elogis, el text aborda els aspectes més polèmics de la relació entre Piqué i l'Espanyol: "El meu pare em va explicar que tota l'estona stàs posant coses a internet per riure-te'n dels de l'Espanyol, que estàs content quan perdem. No m'agrada gens que t'insultin però tampoc m'agrada que te'n riguis de nosaltres. Jo sóc de l'Espanyol però sempre vull que guanyi el Barça, perquè tots els meus amics són del Barça i si guanya el Barça ells estan contents".