Torna el mercat de les coses boniques a Barcelona

El Petit Mercat Handmade repeteix ubicació al Born el 23 de maig

1
Es llegeix en minuts

Barcelona es consolida a poc a poc com la capital de la moda sostenible, amb noves propostes originals que volen acostar el món artesanal i menys comercial al públic. Amb aquesta idea va néixer el 2013, el Petit Mercat Handmade (fet a mà), que aquest cap de setmana celebra la seva 6a edició un altre cop a l'espai multidisciplinari, Corretger5 (C/Corretger, 5), al barri del Born. 

La fira de les coses boniques, com també l'anomenen els organitzadors, ha fet un salt qualitatiu cap a la tendència dels mercats efímers de la ciutat. Anteriorment, els organitzadors es reunien en cafès i bars de la ciutat per donar a conèixer els seus productes, encara que com és costum, eren les xarxes socials la seva principal plataforma per donar-se a conèixer. La necessitat de mostrar els seus productes basats en el consum sostenible, el 'craft' i l''slowlife', els va fer saltar de les xarxes socials a la ciutat amb èxit. Ja compten amb més de 4.000 seguidors a Facebook i gairebé 2.700 a Instagram. 

DE CLÀSSICS A NOVES APORTACIONS

Després de l'èxit de l'anterior edició al gener, amb aproximadament uns 1.000 visitants, arriba una nova cita amb 13 marques, dos menys que en l'anterior, perquè l'espai no permet més. Aquesta edició compta amb clàssics de la fira com Fauna i Flora, especialistes en joies; Numon i la seva singular versió de les bosses fetes a mà a partir de roba de casa reciclada o les llibretes enquardernades amb retalls de tela de Trapitos al Sol. Així com les peces de bijuteria 'vintage' de La Collarina. 

Notícies relacionades

Noves incorporacions s'uneixen al Petit Mercat 'Handmade' en aquesta edició primaveral, seguint les noves tendències mundials. Una d'elles és la decoració, amb la marca Woodamp com a representant, amb els seus objectes fets de fusta. Una altra d'aquestes tendències actuals és la de la il·lustració, que en aquest sentit comptarà amb la presència d'Albert Arrayas, dissenyador també del cartell d'aquesta edició. A més dels dissenys tèxtils per a nens d'Ukelele Little Textiles.

Una altra de les novetats serà la de la gastronomia amb dues noves parades dedicades a l'alimentació. Es tracta de Coffea&Wood, un establiment especialitzat en el cafè de Guatemala i el Salvador, i de Lolita Bakery, que portarà la rebosteria americana i europea amb pastissos i 'cupcakes'.