Noves dades

Nacho Abad revela a ‘Código 10’ com va arribar Álvaro Prieto fins al sostre del tren

Nacho Abad revela a ‘Código 10’ com va arribar Álvaro Prieto fins al sostre del tren
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La tràgica mort d’Álvaro Prieto ha estat envoltada d’incògnites que a poc a poc es van aclarint. L’autòpsia va revelar que el noi, que va desaparèixer a Sevilla el 12 d’octubre al matí, va morir electrocutat per una descàrrega de 3.500 volts després de pujar al sostre del tren en el qual va aparèixer sense vida. No obstant, encara faltava per conèixer-se com va arribar a la part superior del vehicle ferroviari.

A aquesta pregunta va intentar donar-li resposta ahir a la nit ‘Código 10’, el programa de successos i investigació que emet Cuatro en el seu horari estel·lar. Nacho Abad, presentador de l’espai, va descartar en exclusiva la possibilitat que l’Álvaro saltés des d’un pont situat a la zona: «Ha quedat confirmadíssim. No va saltar des del pont». El tren en el qual va aparèixer el cordovès és l’S449, mentre que el situat sota el pont és l’S599: «No salta de tren a tren, és impossible».

«Puja exactament per l’espai que hi ha entre cotxes», va afirmar el periodista, que va fer menció al treball fet en les últimes hores per la policia científica: «Utilitzen unes pols per revelar empremtes als laterals entre cotxes, a la cara interna. Hi han trobat empremtes de mans ascendents, les d’Álvaro Prieto». «Va anar ascendint amb les mans i la policia ha aconseguit revelar aquesta dada», va compartir Abad.

Notícies relacionades

David Aleman va apuntar que, després de pujar al sostre, va caure al buit entre els vagons després de «tocar alguna cosa» i rebre la descàrrega elèctrica que va acabar amb la seva vida, la qual sembla que li va entrar per la mà esquerra: «Els drons que van sobrevolar la zona els dies anteriors a trobar el cos van volar precisament per allà i no el van veure. És a dir, que el cos ja estava introduït des del principi en aquesta zona».

Després del tràgic desenllaç del noi, la seva família es prepara per donar-li l’últim adeu en la més estricta intimitat, tal com han expressat a través d’un comunicat en el qual també agraeixen les mostres de suport i de carinyo que han rebut en uns moments tan complicats: «Expressem el nostre profund desig de vetllar i acomiadar el nostre fill en la més estricta intimitat».