A ‘TardeAR’

Primeres imatges de Daniel Sancho a la presó: aquest és el seu actual aspecte físic

El programa presentat per Ana Rosa Quintana ha revelat en exclusiva les primeres imatges de Daniel Sancho des que va entrar a la presó

Primeres imatges de Daniel Sancho a la presó: aquest és el seu actual aspecte físic

GTRES

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El 7 d’agost Daniel Sancho va ser arrestat després de confessar l’assassinat d’Edwin Arrieta. Des d’aleshores, ja han passat més de dos mesos en què el jove ha rebut la visita dels seus pares, Rodolfo Sancho i Silvia Bronchalo. El que fins ara desconeixíem era l’aspecte del ‘youtuber’ després d’acabar al calabós.

TardeAR’ ha pogut accedir a les primeres imatges de Daniel Sancho a la presó. S’hi pot veure el jove sense la seva llarga melena. A més, malgrat mostrar-se en forma, altres zones del cos sí que es veuen aparentment diferents. Ungles mossegades, ulleres i l’uniforme de samarreta taronja i pantalons granats són els elements més destacats de la fotografia.

Imatge de Daniel Sancho en una presó tailandesa /

Redacció Yotele / TELECINCO / TARDEAR
Notícies relacionades

El fill de l’actor Rodolfo Sancho es lleva cada dia a les 6.00 hores i manté una rutina molt estricta. A més, pels volts de les 20.00 hores, canta l’himne del que va ser el seu paradís. Entre els hàbits amb què es manté ocupat hi ha l’esport i l’estudi del seu propi cas des de la presó.

Malgrat que el programa presentat per Ana Rosa Quintana ha aconseguit una imatge del presumpte culpable. Daniel Sancho està molt enfadat perquè s’ha publicat aquest vídeo. La comunicadora no entén el cabreig del jove, ja que «no tenen res, no atempten contra la seva imatge».