Vídeo

Miguel Lago es burla de l’assetjament que va patir Óscar Puente a l’AVE: «¿Aquesta és l’Espanya que volem?»

Miguel Lago es burla de l’assetjament que va patir Óscar Puente a l’AVE: «¿Aquesta és l’Espanya que volem?»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Miguel Lago s’ha viralitzat durant les últimes hores a les xarxes socials per un monòleg que està generant opinions de tot tipus. En el seu espectacle, l’humorista no dubta a burlar-se de l’assetjament que va patir Óscar Puente a l’AVE de Valladolid a Madrid, quan va ser increpat i insultat per un ciutadà. Un aldarull que va provocar que el tren es retardés uns 30 minuts.

«Vull aprofitar per parlar d’un succés que va tenir lloc que mostra la deriva terrible que està agafant la societat espanyola. Que va ser el gran ‘escrache’, el gran acte de violència, que va patir a l’AVE ahir Óscar Puente. Permeteu-me que pari aquí el xou per fer una condemna ferma d’aquest fet», comenta en un marcat to irònic.

«¿És aquesta l’Espanya que volem?», es pregunta el col·laborador d’Antena 3. «¿Volem que de sobte qualsevol es creuï un diputat i se li acosti, se li planti davant i li digui: ‘Alcalde, ¿què li sembla això de Puigdemont?’. ¿Aquesta és l’Espanya que volem?», continua dient en el monòleg. Un relat dels fets que, no obstant, té poc o res a veure amb el que va passar realment, tal com pot comprovar-se als vídeos que es van gravar durant l’incident.

Notícies relacionades

«¡Estem parlant d’un atac hiperviolent a un diputat de les Corts Generals, coi!», exclama el que va ser col·laborador de ‘Todo es mentira’: «¡No hauria d’haver sortit cap AVE d’Espanya! ¡Haurien d’haver-los parat tots i estar tots amb Óscar Puente! ¡Que estem parlant d’una cosa seriosa, coi!».

A més, per restar importància al fet que va patir l’exalcalde de Valladolid, Lago el compara amb altres incidents protagonitzats per Cristina Cifuentes, Mariano Rajoy i Begoña Villacís.