Mor Carmen Delgado, creadora i directora de ‘Lazos de sangre’

La periodista de RTVE serà enterrada el dilluns 21 d’agost a Brazatortas, Ciudad Real

Mor Carmen Delgado, creadora i directora de ‘Lazos de sangre’

RTVE

1
Es llegeix en minuts
Alejandro Bermúdez

La periodista Carmen Delgado ha mort per causes que no han transcendit. La creadora i directora de ‘Lazos de sangre’ de RTVE també va ser coordinadora d’actualitat a la cadena.

El primer a donar la notícia ha sigut Chema M. Lozano, corresponsal de RTVE a Múrcia: «Se n’ha anat per sempre Carmen Delgado, fundadora de ‘Lazos de sangre’; companya, cap, amiga i una dona molt estimada a La 1, em deixes una pena immensa i l’emprenyament per haver-te’n anat tan aviat. El funeral és demà, a les 10.30 h, a Brazatortas, Ciudad Real», ha escrit al seu perfil de Twitter (X).

Notícies relacionades

Pocs minuts després, el compte de RTVE Comunicació i Participació ha compartit la notícia expressant les seves condolences: «Des de RTVE, volem enviar el nostre més sentit condol per la pèrdua de la nostra companya Carmen Delgado. Una abraçada forta a tota la família. DEP».

Delgado va ser una periodista cèlebre en l’àrea de magazins i actualitat de TVE. Va aparèixer a ‘La mañana de La 1’ com a col·laboradora i com a copresentadora d’‘Amigas y conocidas’. També va ser al capdavant de la secció de la crònica social i entreteniment de ‘La mañana’ amb María Casado. Entre els seus últims treballs destaca la creació i direcció de ‘Lazos de sangre’.