A ‘Pasapalabra’

El moment «telenovel·la turca» de Roberto Leal i Fer a ‘Pasapalabra’: «En parlem a fora, ¿d'acord?»

El presentador i el concursant van protagonitzar una escena divertida

El moment «telenovel·la turca» de Roberto Leal i Fer a ‘Pasapalabra’: «En parlem a fora, ¿d'acord?»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Després de la marxa de Rafa i Orestes de ’Pasapalabra’, després que el primer aconseguís el pot, Moisés i Fer s’han convertit en dos ferms candidats per completar la rosca del concurs. Tant un com l’altre se senten molt còmodes en el format d’Antena 3, i prova d’això és la complicitat que tenen amb Roberto Leal.

En concret, Fer va protagonitzar divendres passat un divertit moment que no va passar desapercebut per als espectadors. Després que aquest aconseguís superar la cadira blava, el presentador va voler saber com es trobava. «Estàs molt seriós», va deixar caure mentre el concursant responia de forma afirmativa.

«¿Per què?», es va interessar llavors Leal sense esperar-se l’aguda resposta de Fer: «Tu sabràs». Un comentari que va desencadenar les rialles del conductor de ‘Pasapalabra’, que va arribar a comparar l’escena amb un dels productes més exitosos d’Atresmedia: «Això ho podrien posar com a telenovel·la turca a Antena 3, que ens agraden molt i funcionaria».

Notícies relacionades

Però lluny de quedar-se aquí, l’anècdota va seguir amb la insistència de Fer: «¿No tens res a dir?». Les rialles van continuar al plató i Marta Valverde va comentar l’«idil·li en potència» entre presentador i concursant, un joc en què Leal va entrar de ple: «En parlem a fora, ¿d'acord?».

«Ja ho crec», va concloure Fer, que estava fent broma pel «flirteig» de Leal amb David Castillo. De fet, en el programa anterior, sempre en un context de broma, va reconèixer que estava «assumint la derrota pel cor» de l’actor.

Temes:

Pasapalabra