Feijóo es lesiona a l’aixecar-se de la cadira d’‘Espejo Público’: obligat a cancel·lar la seva campanya

ATRESMEDIA TELEVISIÓN

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Alberto Núñez Feijóo està vivint un final de campanya electoral una mica convuls. A més de la seva tensa entrevista i després de rebutjar participar en el debat de TVE, el candidat del Partit Popular ha explicat aquest dimecres per què ha cancel·lat la seva agenda per complet en una entrevista concedida a ‘Al rojo vivo’.

«A l’aixecar-me de la cadira del plató d’‘Espejo Público’ vaig tenir una estrebada. Fa tres setmanes que no faig esport i ho passo francament malament. A l’arribar a Mallorca, em van injectar un Urbason per intentar fer el mitíng i, bé, el vaig poder fer», va explicar Feijóo després de ser preguntat per Antonio García Ferreras.

Notícies relacionades

El dirigent popular també va assegurar que havia estat a fisioteràpia abans de l’entrevista amb el programa de La Sexta: «A les 19.00 hores me’n vaig a València. Espero poder aguantar, però ja li dic. Això de no fer esport durant tres setmanes m’ha causat una estrebada a baix a l’esquena i estic amb medicació».

«Però, en fi. Segueixo actiu i, per descomptat, intentaré acabaré la campanya electoral. Amb o sense dolor», va sentenciar Feijóo, tancant completament la porta que estigui aquesta nit en el debat organitzat per RTVE.