Set recurrent

Les sèries que van passar pel palau El Rincón abans del casament de Tamara Falcó: de ‘La Promesa’ a ‘La que se avecina’

El palau on es casen avui la marquesa de Griñóñ i Íñigo Onieva ha acollit multitud de rodatges, com el de la nova sèrie diària de La 1.

Les sèries que van passar pel palau El Rincón abans del casament de Tamara Falcó: de ‘La Promesa’ a ‘La que se avecina’
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Tamara Falcó i Íñigo Onieva es diuen el ‘sí, vull’ aquesta tarda al palau El Rincón, una propietat que la marquesa va heretar del seu pare i que ha servit de set d’algunes sèries que hem vist a la petita pantalla. 

Situat a l’Aldea de Fresno, aquest idíl·lic palau ha servit com a lloc on transcorren algunes trames de sèries com ‘La que se avecina’,’La Promesa’ i ‘Lo que escondían sus ojos’, tot i que també han tingut cabuda en la propietat pel·lícules com ‘Mientras dure la guerra’ i documentals com ‘La Marquesa’, protagonitzat per la mateixa Tamara a Netflix. 

Es tracta per tant, d’un set recurrent per a les històries que s’expliquen a televisió. Potser, la més important, la de ‘La Promesa’. La nova aposta de La 1 va gravar en aquest lloc la seva primera temporada, és a dir des del primer capítol fins al 122. L’equip va aprofitar l’espectacularitat de l’entorn per situar-hi els Luján, i explicar les seves aventures i desaventures. 

A causa de l’enllaç que té lloc avui, la ficció diària ha hagut de canviar de «plató» per rodar la segona temporada, traslladant-se al Palau Reial de La Granja. Encara es desconeix, si passat el casament, tornarà al Rincón per continuar gravant la segona temporada. 

Notícies relacionades

A més, aquest escenari també ha sigut protagonista de casaments televisius, no només reals. I és que al Rincón, es va gravar l’enllaç medieval entre Antonio Recio i Berta a ‘La que se avecina’. Però l’esmentat espai també ha sigut l’elegit per gravar altres sèries com ‘Lo que escondían sus ojos’, pel·lícules com ‘Mientras dure la guerra’ i documentals com ‘La Marquesa’, protagonitzat per la mateixa Falcó. 

El que sembla clar, és que després del casament, segur que aquest palau continuarà sent ‘El Rincón’ de molts projectes audiovisuals.