En ‘Y Ahora Sonsoles’

L’aplaudit gest de Sonsoles a l’acomiadar-se de ‘Sálvame’ des d’Antena 3: «Bona mar»

L’aplaudit gest de Sonsoles a l’acomiadar-se de ‘Sálvame’ des d’Antena 3: «Bona mar»

ANTENA 3

1
Es llegeix en minuts

‘Sálvame’ va posar fi ahir a la seva etapa a la televisió en obert. El programa es va acomiadar de l’audiència després de 14 anys acompanyant els espectadors a la tarda de Telecinco. 

L’últim programa va estar marcat per comiats, emoció, fogueres, retorns, i com no, desitjos de sort dels seus companys de cadena i de la competència. 

És el cas de Sonsoles Ónega, que la tardor passada va desembarcar a Antena 3 per presentar el seu propi programa a les tardes, competint així durant una mica de dos mesos contra l’espai vespertí de Jorge Javier Vázquez i companyia.

La periodista va aprofitar el final del seu programa i, abans de donar pas a ‘Pasapalabra’, va voler enviar un missatge als que van ser companys de cadena i posteriorment rivals de franja. 

Notícies relacionades

«Avui hi ha un teló que s’abaixa per sempre. Companys, bona mar», desitjava Ónega davant els aplaudiments del públic i els col·laboradors, mentre sonava la sintonia del programa. 

Aquest gest, ha sigut aplaudit a xarxes per diversos usuaris, però també per alguns col·laboradors de ‘Sálvame’ com María Patiño o Chelo García-Cortés, que han agraït el gest de la periodista.