Declaracions

Ana Terradillos llança un dard, ¿a Podem?: «Hi ha periodistes assenyalats de manera gratuïta i injusta, i em rebel·laré davant això»

Ana Terradillos llança un dard, ¿a Podem?: «Hi ha periodistes assenyalats de manera gratuïta i injusta, i em rebel·laré davant això»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Si per alguna cosa es caracteritza Ana Terradillos és per ser una periodista directa. Després de 23 anys a la cadena SER, la periodista va fitxar per Mediaset, grup al qual va arribar com a col·laboradora d’‘El programa de Ana Rosa’. Amb les absències estiuenques de la periodista, la productora del magazín, Unicorn Content, la va situar com a presentadora substituta.

I, amb la baixa de Quintana per malaltia, es va quedar al capdavant del magazín matinal durant gairebé un any. A la seva tornada, es va guanyar el lloc com a conductora titular de ‘Cuatro al día’.

Ara, la seva tasca professional ha sigut reconeguda amb una Antena de Plata, guardons que concedeix anualment la Federació d’Associacions de Ràdio i Televisió, presidida pel veterà comunicador Juan Ignacio Ocaña.

Notícies relacionades

Durant la gala de lliurament de premis, celebrada al Paranimf de la Universitat d’Alcalá, Terradillos va fer un emotiu discurs d’agraïment, en el qual va destacar especialment la figura tant de Xelo Montesinos, CEO d’Unicorn Content, com de la mateixa Ana Rosa Quintana: «Els ho dec tot a elles, que van apostar per mi i em van fer brillar».

La presentadora de ‘Cuatro al día’ va aprofitar el moment per reivindicar la llibertat dels periodistes i denunciar que en els últims temps s’estan produint assenyalaments des de l’esfera política: «Hi ha periodistes que estan sent assenyalats de manera gratuïta i injusta, i em rebel·laré davant això. És més, ho denunciaré i ho remarcaré. Estaré en aquesta batalla a primera fila sempre que la gent intenti tallar aquesta llibertat d’expressió, perquè si no Espanya no és lliure. I ens hi juguem molt».