Conjur

Es revela qui ha sigut la causant del final de ‘Sálvame’: «M’ha costat»

«S’ho han guanyat a pols», sentencia

Es revela qui ha sigut la causant del final de ‘Sálvame’: «M’ha costat»

8tv

1
Es llegeix en minuts
Alejandro Bermúdez

Aramís Fuster s’ha assignat el mèrit de la cancel·lació de ‘Sálvame’. La vident va acudir a 8tv per ser entrevistada a ‘La gran contradicción’ i va confessar que ella és la responsable que el programa de Jorge Javier Vázquez acabi el juny vinent.

«¿Has provocat el final de ‘Sálvame’?», li va preguntar obertament la presentadora del format. «Sí, completament, en presumeixo», va confessar amb rotunditat. La màxima autoritat mundial de l’ocultisme assegura que això és perquè va incloure el programa al seu llibre negre per les faltes de respecte que patia quan acudia al plató amb algun muntatge.

Notícies relacionades

«Al que m’ha faltat al respecte, vaig dir: ‘¿Sí? D’acord. Callo, transigeixo i cobro’. He cobrat milionades de ‘Sálvame’, però fins i tot a mi se m’omplen els collons i dic que ja n’hi ha prou», justifica la bruixa.

No obstant, també apunta que no li ha resultat fàcil: «M’ha costat acabar amb ‘Sálvame’, no et pensis que ha sigut fàcil. No el vaig ficar al llibre negre el primer dia. Això s’ho han anat guanyant a pols».

Temes:

Sálvame