Nova ficció

TVE anuncia ‘La exquisita’, la seva nova sèrie diària que farà tàndem amb ‘La promesa’

La cadena pública ha confirmat a ‘RTVE Responde’ el nom la seva nova ficció

TVE anuncia ‘La exquisita’, la seva nova sèrie diària que farà tàndem amb ‘La promesa’

RTVE

1
Es llegeix en minuts
Alejandro Bermúdez

Fa un mes, RTVE anunciava que estava preparant una nova sèrie diària per a les seves tardes, sense revelar més detalls al respecte. Ha sigut avui, durant l’emissió de ‘RTVE Responde’, quan José Pablo López, director de continguts de RTVE, ha confirmat que es dirà ‘La exquisita’. Aquesta nova ficció farà tàndem amb ‘La promesa’ i la seva estrena està prevista per a finals de setembre.

Basada en la novel·la ‘Tea rooms’, de l’escriptora de la Generació del 27 Luisa Carnés, explicarà la història de diverses empleades en un distingit saló de te pròxim a la madrilenya Puerta del Sol el 1930. Es realitzarà en coproducció amb Boomerang TV, que ja va produir per a RTVE ‘Acacias 38’, ficció diària que es va mantenir en antena durant sis anys i gairebé 1.500 capítols.

Notícies relacionades

La història mostra el retrat d’una època apassionant a partir del dia a dia dels treballadors i clients d’un saló de te. És una època de temps nous i grans transformacions en què també hi ha espai per al bo viure i el glamur. Al saló de te en què se centra la història s’observen les paradoxes de la vida i les seves contradiccions. L’opulència del local i l’elegància de la clientela contrasta amb la realitat de les seves empleades. ‘Tea rooms’ és la història d’un grup de dones vitalistes disposades a lluitar per canviar el seu destí, capaces de patir, d’estimar, de riure i emocionar.

Una de les grans fortaleses de la nova sèrie és la vigència actual de les seves històries, que permeten reflectir la societat de l’època, i els sentiments seran un motor principal en les trames de la nova ficció de RTVE.

Temes:

TVE