Després de la seva exitosa primera temporada

De la Morena assenyala García com el culpable de la cancel·lació de ‘Reyes de la noche’

El locutor va assegurar a la COPE que el periodista «va moure tots els fils perquè no sortís»

De la Morena assenyala García com el culpable de la cancel·lació de ‘Reyes de la noche’

COPE / MOVISTAR PLUS+

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

José Ramón de la Morena ha tornat a posar sobre el focus mediàtic ‘Reyes de la noche’, sèrie que Movistar Plus+ va cancel·lar per sorpresa el 2021 quan ja preparava una segona temporada després de la seva acollida inicial. El locutor ha sorprès aquest dimecres passat al realitzar unes sorprenents declaracions sobre per què no es van produir més capítols d’aquesta comèdia que estava «inspirada» en la guerra radiofònica amb José María García.

«Estaven fent la segona part, i sé que García va moure tots els fils perquè no sortís, i va aconseguir carregar-se-la. Però és que em va semblar horrible», va assegurar De la Morena en una entrevista concedida a Juanma Castaño a ‘El Partidazo de COPE’ amb motiu del Dia Mundial de la Ràdio.

A part d’aquestes paraules, en aquesta conversa, l’exconductor d’‘El larguero’ també va tornar a mostrar la seva opinió sobre la producció, mostrant-se bastant crític: «La sèrie aquesta que van fer, doncs com si em diuen que posen els ’Gavilanes’. Perquè jo no em reconeixia en res, i per a García em semblava una canallada. Perquè marcaven la seva família i tal...».

«No tenia res a veure amb l’home aquest que posaven allà. Vaig dir als dos actors que em semblava que eren dos bons actors, però els guionistes em van semblar horribles», va assegurar el periodista.

Notícies relacionades

Cal ecordar que, el mes de maig del 2021, Movistar Plus+ estrena ‘Reyes de la noche’, una sèrie creada per Cristóbal Garrido i Adolfo Valor que estava inspirada en l’edat d’or de la ràdio esportiva de finals dels 80 i principis dels 90 liderada per José María García i José Ramón de la Morena.

Aquesta comèdia amb dosis de drama estava protagonitzada per Paco ‘El Cóndor’ (Javier Guitérrez) i ‘Jota’ Montes (Miki Esparbé), dos periodistes esportius capaços de tot per regnar les ones a la nit.