Tenia raó

Leticia Requejo tenia raó a ‘AR’: la dona d’Alves demana perdó per desmentir el seu divorci

La periodista va afirmar que es va intercanviar uns missatges amb la model en els quals li va demanar disculpes pel succeït

Leticia Requejo tenia raó a ‘AR’: la dona d’Alves demana perdó per desmentir el seu divorci

TELECINCO

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El cas Dani Alves s’ha convertit en un de principals temes de l’actualitat judicial i també del món cor des que el futbolista va entrar a la presó acusat de violar una dona a la discoteca Sutton de Barcelona. 

I d’allà, nombroses derivades com la situació en la qual queda amb tot l’ocorregut el matrimoni del futbolista. Leticia Requejo, periodista d’‘El programa de Ana Rosa’, ha revelat aquest dilluns que Joana Sanz, l’actual dona del futbolista, li ha demanat perdó després que desmentís la informació del seu divorci, que ella va avançar en el magazín matinal de Telecinco.

«Li vaig escriure un missatge i em va respondre amablement. Em va dir que entén la meva feina i respecte a l’Story en què m’al·ludeix, em demana disculpes per haver utilitzat aquest to de riure», afirma la periodista, assenyalant també que en cap moment li va negar la informació sobre el final de la seva unió conjugal. 

Cal destacar que, dimecres passat, 1 de febrer, Leticia Requejo va anunciar el divorci d’Alvés i Sanz a ‘El programa de Ana Rosa’, revelant que haurien sigut els advocats del futbolista els que li haurien comunicat la trista notícia perquè ell s’hauria negat a veure-la.

Notícies relacionades

L’endemà, la periodista es va reafirmar en la seva informació, deixant clar que mai va assegurar que va ser la mateixa Joana Sanz la persona que li va donar la informació: «Jo no he parlat amb ella, però sí que ho he fet amb una persona a qui Joana li explica tota aquesta informació. Em reitero en la meva informació que ella li ha demanat el divorci».

«En cap moment diu que no sigui cert. Recull part de la notícia, però no desmenteix el titular important que vam donar ahir i que és que li ha demanat el divorci», va dir la periodista.