Convidats

‘El Hormiguero’ rebrà la setmana vinent un futbolista, dues actrius, un dissenyador i un presentador

El programa ja té sis nous famosos que parlaran dels seus nous projectes

‘El Hormiguero’ rebrà la setmana vinent un futbolista, dues actrius, un dissenyador i un presentador

Antena 3

1
Es llegeix en minuts
Alejandro Bermúdez

‘El Hormiguero’ ja té preparats els seus convidats de la setmana vinent per continuar mantenint el lideratge en la seva franja d’emissió. Famosos del món de l’esport, el cine, la televisió i la moda seran els protagonistes dels pròxims programes, on presentaran els seus nous projectes.

Dilluns, l’espai presentat per Pablo Motos arrencarà amb la visita del futbolista Joaquín Sánchez i la seva dona Susana Saborido. Tots dos presentaran la seva sèrie documental ‘La penúltima y me voy’, on es mostrarà el costat més personal i familiar de la família.

Dimarts serà el torn de les actrius Miren Ibarguren i Pepa Charro, més coneguda com La Terremoto de Alcorcón. Totes dues presentaran ‘La novia de América’, la seva nova pel·lícula que s’estrena el 17 de febrer. Es tracta d’una comèdia on la protagonista es veu abandonada pel seu nòvio mentre rep la notícia que el seu pare es casa a Mèxic amb una dona que ha conegut per internet.

Notícies relacionades

Dimecres, el programa estarà protagonitzat pel dissenyador Eduardo Navarrete. L’exconcursant de ‘Maestros de la costura’ presentarà la seva nova col·lecció en la 77 edició de la Mercedes-Benz Fashion Week de Madrid.

L’últim protagonista de la setmana serà el periodista i presentador Jordi Évole, que ben aviat estrenarà la nova temporada de ‘Lo de Évole’ a La Sexta. A més de parlar de les novetats que portaran els nous programes, també se centraran en els seus nous projectes professionals.

Temes:

El hormiguero