Tens moment

El reporter de TVE Javier Erro, assetjat en directe per una persona del públic en el ‘Benidorm Fest’

L’equip de seguretat de l’esdeveniment no va tenir temps per actuar

El reporter de TVE Javier Erro, assetjat en directe per una persona del públic en el ‘Benidorm Fest’
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Hauria de ser fonamental per accedir com a públic a grans esdeveniments com el ‘Benidorm Fest’ saber comportar-se amb l’educació més bàsica i, per descomptat, comprendre i donar el màxim respecte als professionals d’RTVE que en aquells moments estan fent la seva feina. 

I tot i que la immensa majoria dels assistents així ho van fer, un individu que era a la pista esperant que comencés la gala va decidir assetjar en directe el reporter Javier Erro, un jove professional però ja habitual dels ‘Telediarios’, que aquella nit exercia de reporter en el programa previ presentat per Miki Núñez i Aitor Albizua. 

Tot va passar quan, en una connexió en directe des de la pista del pavelló, un eurofan se li va acostar i va agafar el seu micròfon amb agressivitat i va mirar a càmera per expressar la seva opinió. 

Notícies relacionades

«Que visquin les travestis, que visqui Rakky Ripper i que visqui el Benidorm Fest», va dir cridant. El reporter, que va aconseguir mantenir la compostura en tot moment i resoldre la situació amb professionalitat, va prosseguir la seva crònica sense problemes després de l’incident. 

El jove navarrès, a més de destacar com a comunicador a RTVE, on habitualment treballa en el Centre Territorial de la seva terra, té també un enorme talent musical, després de debutar artísticament amb 6 anys i passar per ‘La voz kids’ i ‘La voz’.