Després del seu desafortunat comentari

Cristina Pedroche agraeix a Ana Obregón la seva resposta a Risto Mejide

La presentadora va realitzar una comentari d’agraïment a la publicació que l’actriu va pujar en el seu Instagram

Cristina Pedroche agraeix a Ana Obregón la seva resposta a Risto Mejide

ATRESMEDIA TELEVISIÓN / RTVE

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La publicació en la qual Ana Obregón va respondre a Risto Mejide continua generant multitud de reaccions. Després de les disculpes amb ‘peròs’ del publicista a ‘Todo es mentira’, Cristina Pedroche ha agraït a la presentadora les seves paraules en aquest post penjat en el seu compte oficial d’Instagram.

«Gràcies, Ana. Per això i per tot», li va contestar la presentadora de les campanades d’Antena 3 a través d’un comentari que va posar a la mateixa publicació d’Obregón, que ha rebut 18.000 missatges i més de 380.000 ‘m’agrades’, entre els quals es troben el del xef Dabiz Muñoz.

Cal destacar que Ana Obregón també va defensar Cristina Pedroche després de les desafortunades paraules que li va dedicar el publicista durant les campanades de Telecinco: «Sento que els teus atacs repulsius a dues dones no t’hagin servit de res perquè la teva retransmissió de les campanades ha sigut la menys vista de la història de Telecinco». 

Per ser més exactes, la defensa de l’actriu i guionista a la col·laboradora de ‘Zapeando’ va tenir lloc després que recordés a Mejide la seva trajectòria televisiva: «Davant la teva falta d’informació et refresco la memòria, durant quatre dècades tinc l’honor (gràcies als equips que m’han acompanyat ) d’estar amb els meus treballs entre els 10 programes més vistos de la història de televisió a Espanya».

Notícies relacionades

Tot seguit, Obregón va esmentar Pedroche, posant en valor la seva carrera professional a la televisió: «En el cas de Cristina també sempre ha tingut audiència en els seus treballs i èxit».

La protagonista d’‘A las once en casa’ i ‘Ana y los 7’ també va aprofitar la publicació per felicitar la vallecana per un doble motiu: «Només vull enviar un petó amb tot el meu amor donant-li l’enhorabona per ser mare, que és el més bonic d’aquesta vida. I per descomptat al futur pare. I també l’enhorabona per la meravellosa audiència en les seves campanades».