Audiències mensuals

Antena 3 lidera el desembre i La 1 s’imposa per dos punts a Telecinco gràcies al Mundial de Qatar

El canal principal d’Atresmedia suma 14 mesos de lideratge amb un 13,5% de quota

Antena 3 lidera el desembre i La 1 s’imposa per dos punts a Telecinco gràcies al Mundial de Qatar
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Antena 3 tanca el 2022 com la cadena més vista, també al desembre. El canal principal d’Atresmedia suma 14 mesos consecutius de lideratge amb una mitjana del 13,5% de quota de pantalla l’últim mes de l’any. Malgrat perdre vuit dècimes respecte al novembre, aconsegueix mantenir-se gairebé un punt per davant de la segona opció. 

La cadena torna a despuntar sobre els seus rivals gràcies a les grans dades dels seus informatius, tant a la franja del migdia com a la nocturna, i a la seva oferta d’entreteniment. ‘Pasapalabra’, ‘El hormiguero’, ‘La voz’ i ‘Joaquín el principiante’, junt amb altres apostes del ‘day time’ com ‘La ruleta de la suerte’, repeteixen com els programes més vistos d’Antena 3. 

El Mundial de Qatar 2022 impulsa les dades de La 1, que aconsegueix arrabassar la plata a Telecinco: la televisió pública creix 2,5 punts i acaba el desembre amb un 12,7% de ‘share’. Cal destacar que, més enllà de l’esdeveniment esportiu, el primer canal de TVE ha experimentat un creixement important a la tarda amb ‘El cazador’ i ‘Aquí la Tierra’ com a principals impulsors. 

Telecinco continua en caiguda lliure i firma al desembre un 10,7% de ‘share’, que suposa un descens de vuit dècimes en comparació amb el mes anterior. La finestra principal de Mediaset torna a patir especialment a la franja de les 19.00 a les 21.00 hores amb les seves noves tardes, un tram que ni ‘25 palabras’ ni ‘Reacción en cadena’ han aconseguit millorar en les seves dues primeres setmanes d’emissió. 

Notícies relacionades

En la seva particular batalla, el segon canal d’Atresmedia es torna a imposar al de Mediaset: La Sexta cau tres dècimes fins al 5,8%, però s’imposa còmodament a Cuatro, que baixa de la barrera del 5% i es conforma amb un fluix 4,7%. Per la seva banda, La 2 guanya dues dècimes i finalitza el desembre amb un 3% de mitjana.

(En elaboració)