Vídeo

Adriana Abenia, a punt de la desesperació pel que va fer Chicote a ‘Pasapalabra’

La presentadora no es va creure la reacció del cuiner en una de les proves

Adriana Abenia, a punt de la desesperació pel que va fer Chicote a ‘Pasapalabra’

ATRESMEDIA TELEVISIÓN

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Adriana Abenia va viure un moment una mica sorprenent en la seva participació a ‘Pasapalabra’. La presentadora es va desesperar aquest dilluns en la prova de la pista musical després que Alberto Chicote no sabés identificar en la primera ronda una de les nadales més memorables: ‘All I Want for Christmas Is You’, de Mariah Carey.

Per ser més exactes, malgrat que havia sigut el més ràpid a prémer el botó, el conductor de ‘Pesadilla en la cocina’ estava perdut després d’escoltar uns segons de la cançó, que va desencadenar la immediata reacció d’Abenia, que ja la tenia completament identificada.

«¡No m’ho puc creure! ¡T’anava a dir una barbaritat!», va dir Adriana Abenia. «No em diguis barbaritats, que ja en tinc prou amb què em caurà a sobre», li va contestar el xef abans de donar una primera resposta en aquesta prova del concurs d’Antena 3.

Tot seguit, Chicote va reconèixer que no la sabia, una cosa que va indignar encara més la seva companya de l’equip taronja: «¡Sisplau! ¡Que te l’hauran posat mil vegades abans de les campanades!».

Notícies relacionades

«Adriana, que no pots ajudar. Ets com una ‘coach’ de ‘La voz’», li va dir Roberto Leal per cridar l’atenció a la presentadora, que es va defensar: «Que no l’estic ajudant, però segur que l’hi han posat».

Finalment, al fallar Alberto Chicote, Antonio Molero va agafar el rebot, començant a taral·lejar ‘All I Want for Christmas Is You’, de Mariah Carey, cosa que va valer cinc segons per a l’equip blau capitanejat per Rafa Castaño.