Xarxes socials

Adriana Lastra (PSOE) reacciona a l’aparició d’Isabel Díaz Ayuso a ‘Masterchef Navidad’

La socialista es va pronunciar en el seu perfil de Twitter després de conèixer-se que serà en aquesta edició especial

Adriana Lastra (PSOE) reacciona a l’aparició d’Isabel Díaz Ayuso a ‘Masterchef Navidad’

RTVE

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

L’aparició estel·lar d’Isabel Díaz Ayuso a ‘Masterchef Navidad’ ja està començant a tenir repercussions de tot tipus. Adriana Lastra, exvicesecretària general del PSOE, ha reaccionat a aquest cameo en el talent culinari de TVE en un tuit publicat en el seu compte oficial de Twitter.

«¡Sorpresa! Comença la campanya electoral a ‘Masterchef’. The show must go on’, va assegurar la socialista a l’esmentada publicació, que acumula més de 1.300 ‘m’agrades’ des de la seva publicació durant el matí d’aquest divendres.

La presidenta de la Comunitat de Madrid serà una de les convidades de l’edició de ‘Masterchef Navidad’, que es va anunciar en la presentació de la programació nadalenca de RTVE, en la qual YOTELE va ser present. En l’avenç que es va mostrar en l’acte, Ayuso es posa el davantal blanc i xerra amb Florentino Fernández, que imita Mariano Rajoy: «Estic encantat que estigui vostè a les cuines. Quanta simbologia a les cuines i la política, ¿eh?»

Notícies relacionades

Cayetana Guillén Cuervo, José Corbacho, Anabel Alonso, Bibiana Fernández, Mario Vaquerizo, Boris Izaguirre, Florentino Fernández, La Terremoto de Alcorcón i Carmina Barrios seran els protagonistes de les entregues nadalenques de ‘Masterchef Celebrity’, que també comptaran amb la presència d’alguns participants de la versió ‘Junior’ com a assessors. 

En una nota de premsa, TVE explica que tots buscaran una nova oportunitat després de no poder alçar-se com a guanyadors en les seves respectives temporades. A més de comptar amb l’ajuda dels júniors, rebran la visita de convidats il·lustres i d’alguns dels xefs més reconeguts del país.