Així va ser la final d’Erevan

Eurovisió Júnior 2022: França guanya amb el rock de Lissandro i Espanya aconsegueix la sisena posició amb Carlos Higes

CORINNE CUMMING / EBU-UER/ EUROVISION.TV/ YOTELE

Eurovisió Júnior 2022: França guanya amb el rock de Lissandro i Espanya aconsegueix la sisena posició amb Carlos Higes

El representant espanyol en el certamen europeu va aconseguir amb ‘Señorita’ la segona millor puntuació del públic, sumant un total de 137 punts al seu marcador

Així ha sigut l’actuació de Carlos Higes amb ‘Señorita’ a Eurovisió Júnior 2022

1
Es llegeix en minuts
Sergio López Martín
Sergio López Martín

Redactor

Especialista en televisió d'entreteniment, realitys, talents, Eurovisió, Melodifestivalen i música

Ubicada/t a Còrdova

ver +

Carlos Higes tanca la seva participació en el Festival d’Eurovisió Júnior 2022 amb un gran resultat per Espanya. L’artista valencià ha aconseguit la sisena posició al sumar un total de 137 punts amb ‘Señorita’ en aquesta edició del certamen europeu celebrat aquest diumenge a Erevan (Armènia).

Els jurats nacionals dels diferents països participants han situat el representant espanyol en sisena posició amb 59 punts, rebent les màximes puntuacions del Regne Unit (12 punts), Malta (10) i Armènia (8). A més, la candidatura espanyola va aconseguir la segona puntuació més alta en el televot ‘online’ amb 78 punts.

Notícies relacionades

D’altra banda, França s’emporta la victòria en aquesta 20a edició del Festival d’Eurovisió Júnior gràcies a Lissandro. El cantant es va emportar el mini micròfon de vidre del certamen musical de l’UER després d’aconseguir un total de 203 punts amb ‘Oh Maman!’, cançó composta per Barbara Pravi, subcampiona d’Eurovisió 2021 amb ‘Voilà’.

Així ha sigut la retransmissió minut a minut de la final del Festival d’Eurovisió Júnior 2022.

Actualitzar

Fa 496 dies

Por lo tanto,

FRANCIA GANA EUROVISIÓN JUNIOR 2022 CON LISSANDRO Y 'OH MAMAN!'

Fa 496 dies

Recordamos que Carlos Higes actuará en la undécima posición con 'Señorita', una canción que transmite un mensaje universal de unidad y de amor compuesta por Luis Ramiro, Alejandro Martínez, Diego Cantero (Funambulista) y David Parejo. 

Carregar més