A ‘Joaquín, el novato’

Vicente Vallés parla de la rivalitat amb la seva dona, Ángeles Blanco, i sobre com gestiona les crítiques

El director d’‘Antena 3 Noticias’ li va fer una classe a Joaquín perquè aprengués a presentar un informatiu

Vicente Vallés parla de la rivalitat amb la seva dona, Ángeles Blanco, i sobre com gestiona les crítiques
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Joaquín, el novato’ va tenir dimecres una nova missió: aprendre a ser presentador d’informatius. Per fer-ho, el futbolista va comptar amb l’ajuda de Vicente Vallés, director i conductor de la segona edició d’‘Antena 3 Noticias’. Però abans de donar-li la master class al futbolista en plató, el periodista li va obrir les portes de casa seva per parlar sobre la seva trajectòria i altres aspectes de la seva vida professional i personal. 

Joaquín li va preguntar al seu «professor» per la competència amb la seva dona, la també periodista Ángeles Blanco. Tot i que ella presenta l’informatiu del cap de setmana de Telecinco i no solen coincidir en pantalla, en alguna ocasió sí que han aparegut a les seves respectives cadenes alhora: «Tenim aquesta rivalitat».

«En certa mesura podem fer-ne una translació futbolística, perquè la meva dona és del Madrid. Aquesta part no hi ajuda. Parlem el mínim possible d’aquest tema a casa perquè no hi ajuda gaire», va fer broma Vallés abans de parlar de l’aspecte professional: «No coincidim en pantalla gairebé mai, però algunes vegades sí. De tant en tant a ella li toca presentar algun informatiu a la nit». 

Quan passa això, va confessar que es fan alguna broma sobre les notícies que tractaran. «¿Us les amagueu?», va preguntar Joaquín entre rialles al comunicador, que va donar una resposta afirmativa: «Les notícies les amaguem sempre, això no s’explica. És una barrera infranquejable».

Notícies relacionades

Durant l’entrevista, el jugador del Betis també va voler conèixer com gestiona els comentaris negatius: «Imagino que hi ha moltes crítiques». «Sí, però és normal que això sigui així. Quan tens una exposició pública hi ha gent a qui li agrada molt el que fas, però també n’hyi ha a qui li agrada, a qui li és igual, a qui li agrada poc i a qui no li agrada gens», va afirmar. 

Sobre aquest tema, Vallés va assenyalar que és important «separar i apreciar les crítiques ben fetes» perquè «hi ha qui et critica i té raó». «Hi ha qui et critica simplement per criticar o perquè li caus malament, però també hi ha gent que critica amb raó», va reflexionar ‘Antena 3 Noticias’.