Vídeo

Prime Video llança el tràiler final d’‘El senyor dels anells: Els anells de poder’ abans de la seva estrena

L’avanç revela com els llegendaris i estimats personatges de Tolkien s’uniran contra tot pronòstic

Prime Video llança el tràiler final d’‘El senyor dels anells: Els anells de poder’ abans de la seva estrena

Epi_rc_es

2
Es llegeix en minuts
Sergio López Martín
Sergio López Martín

Redactor

Especialista en televisió d'entreteniment, realitys, talents, Eurovisió, Melodifestivalen i música

Ubicada/t a Còrdova

ver +

El compte enrere per a l’estrena d’‘El senyor dels anells: Els anells de poder’ a Prime Video arriba al tram final amb més novetats. Després que revelessin l’horari i el format d’estrena, la plataforma d’entreteniment ha llançat el tràiler final de més de 2 minuts i 36 segons de la seva nova i esperada sèrie original.

En l’avanç destaca l’èpica expansió de la Terra Mitjana en la seva Segona Edat, i revela com els llegendaris i estimats personatges de Tolkien s’uniran contra tot pronòstic i malgrat la distància per protegir-se de la temuda reaparició del mal a la Terra Mitjana. Els destins xoquen i personatges dispars es posen a prova davant el mal imminent en aquest cop d’ull a la nova i esperada sèrie.

El tràiler presenta membres clau del repartiment com Galadriel (Morfydd Clark), Elrond (Robert Aramayo), Alt Rei Gil-galad (Benjamin Walker) i Celebrimbor (Charles Edwards); els pilosos Elanor «Nori» Brandipié (Markella Kavenagh) i Largo Brandypeu (Dylan Smith); l’Estrany (Daniel Weyman); els númenóreans Isildur (Maxim Baldry), Eärien (Ema Horvath), Elendil (Lloyd Owen), Pharazôn (Trystan Gravelle) i la Reina Regent Míriel (Cynthia Addai-Robinson); el nan Rei Durin III (Peter Mullan), el Príncep Durin IV (Owain Arthur) i la Princesa Disa (Sophia Nomvete); els habitants de les Terres del Sud Halbrand (Charlie Vickers); Bronwyn (Nazanin Boniadi); i l’elf Arondir (Ismael Cruz Córdova).

‘El senyor dels anells: Els anells de poder’ de Prime Video porta per primera vegada a la pantalla les heroiques llegendes de la Segona Edat de la història de la Terra Mitjana. Aquest drama èpic té lloc milers d’anys abans dels esdeveniments narrats a ‘El Hòbbit’ i ‘El senyor dels anells’ de J.R.R. Tolkien portarà les audiències a una era en la qual van ser forjats grans poders, en la qual regnes van assolir la glòria i van caure a la ruïna, en la qual herois poc probables es van posar a prova, l’esperança penjava dels fils més fins i una era en què el pitjor malvat de tots els que van sortir de la imaginació de Tolkien amenaçava de cobrir el món de foscor. La sèrie comença en una època de relativa pau i segueix un repartiment de personatges, tant coneguts com nous, a mesura que s’enfronten al temut ressorgiment del mal a la Terra Mitjana.

Des de les profunditats més fosques de les Muntanyes Ennuvolades, fins als majestuosos boscos de la capital èlfica de Lindon, a l’impressionant regne insular de Númenor, o els llunyans confins del mapa, aquests regnes i personatges construiran llegats que viuran molt després que ells se n’hagin anat.

Notícies relacionades

 La sèrie està liderada pels ‘showrunners’  i productors executius J.D. Payne i Patrick McKay, i està protagonitzada per Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Owain Arthur, Maxim Baldry, Nazanin Boniadi, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman, i Sara Zwangobani.

Se sumen a Payne & McKay els productors executius Lindsey Weber, Callum Greene, J.A. Bayona, Belén Atienza, Justin Doble, Jason Cahill, Gennifer Hutchison, Bruce Richmond i Sharon Tal Yguado, i els productors Ron Ames i Christopher Newman. A més, Wayne Che Yip com a coproductor executiu i dirigeix la sèrie al costat de J.A. Bayona i Charlotte Brändström.