Nova temporada

L’exdirector de TV3 fitxa per 8TV i s’emporta Pilar Rahola per a un nou espai diari d’actualitat

L’exdirector de TV3 s’incorpora a la cadena comandada per Nicola Pedrazzoli per enfrontar-se de dilluns a dijous en el circuit català al potent ‘Telenotícies Vespre’

L’exdirector de TV3 fitxa per 8TV i s’emporta Pilar Rahola per a un nou espai diari d’actualitat
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La segona temporada de la nova 8TV arrencarà el mes de setembre vinent amb importants novetats. La cadena privada de Catalunya ha anunciat el fitxatge de Vicent Sanchís per dirigir i presentar un ambiciós format d’actualitat que s’emetrà en ple ‘prime time’. 

D’aquesta manera, l’exdirector de TV3 serà la gran aposta de la televisió que lidera Nicola Pedrazzoli, i s'enfrontarà de dilluns a dijous en el circuit català al tram final del potent ‘Telenotícies Vespre’, líder destacat de la franja des de fa dècades. 

Junt amb l’antic directiu de la cadena pública hi serà Pilar Rahola, durant anys tertuliana estrella de la corporació audiovisual catalana. Ara, passarà a exercir aquest paper en el nou espai nocturn de 8TV, cadena en la qual ja va treballar amb Josep Cuní en el programa ‘8 al dia.’

La popular periodista, exdiputada d’ERC i fundadora del Partit per la Independència, compaginarà aquesta nova feina a Catalunya amb la col·laboració en altres programes que s’emeten a tot el territori espanyol, com ‘Todo es mentira’ a Cuatro. 

Notícies relacionades

Per a la seva nova etapa televisiva, Vicent Sanchís també ha fitxat Saül Gordillo, que era director de Catalunya Ràdio fins al mes de març passat, al mateix temps que ell era el màxim responsable de TV3. A més d’exercir de contertulià, Gordillo serà director de continguts digitals i adjunt a la direcció del grup al qual pertany 8TV. 

Segons ha confirmat la cadena privada de manera oficial, el nou espai, que encara no té títol definitiu, començarà dilluns 5 de setembre i s’emetrà concretament entre les 21:30 i les 23:15 hores de la nit, moment en què donarà pas a ‘El circ’, que en el nou curs començarà aproximadament una hora més tard.