Reorganització

HBO Max es fusionarà amb Discovery+ en una única plataforma, però la prioritat seran les pel·lícules per a cines

Warner Bros. Discovery ha donat les primeres pinzellades sobre el seu futur

HBO Max es fusionarà amb Discovery+ en una única plataforma, però la prioritat seran les pel·lícules per a cines

HBO Max y Discovery+

1
Es llegeix en minuts
Alejandro Bermúdez

Les plataformes HBO Max i Discovery+ han anunciat que es fusionaran en una única plataforma que sortirà al mercat l’estiu del 2023 als Estats Units i que arribarà a Europa a inicis del 2024. El pla de l’empresa és arribar als 130 milions de subscriptors el 2025. Actualment, les dues plataformes sumen 92 milions d’abonats. De moment es desconeix el nom d’aquesta nova plataforma. L’únic detall que s’ha avançat és que la companyia treballa en una subscripció més barata, fins i tot gratuïta, a canvi d’anuncis.

Des de fa un temps, HBO Max està retirant molts títols de la seva plataforma a fi d’estalviar costos a la nova companyia. Aquesta reducció de contingut ha confirmat un canvi d’estratègia, com ha reconegut David Zaslav, CEO de la nova Warner Bros. Discovery, en una recent crida d’inversors. De fet, ell mateix es va encarregar de confirmar que no pretenen prioritzar l’‘streaming’, sinó donar més importància a les estrenes en sales de cine.

Aquesta estratègia resulta completament oposada a la que tenien els antics directius d’HBO Max, que van apostar per estrenes híbrides en cines i a la plataforma per pal·liar els efectes de la pandèmia. Amb aquesta acció es pretenia donar impuls a l’‘streaming’ i pal·liar les possibles males xifres de la pel·lícula als cines.

Notícies relacionades

No obstant, Zaslav va donar a entendre que les sèries passarien a un segon pla, ja que amb prou feines va fer referència a aquestes produccions. De fet, va anunciar que els continguts d’animació i infantils seran eliminats de la nova plataforma. Aquesta és una de les mesures que més han cridat l’atenció, ja que Warner Bros és la companyia dels coneguts Looney Tunes i de tots les produccions de Cartoon Network.

Finalment, el CEO va anunciar que l’univers cinematogràfic de DC Comics ha elaborat un pla per als pròxims 10 anys que permetrà desenvolupar el seu univers de pel·lícules. De fet, Zarlav va reconèixer que s’han inspirat en el model que segueix Marvel Studios amb el seu univers de pel·lícules per desenvolupar el seu propi.

Temes:

HBO