Impactant

Amaia Romero protagonitza un brutal anunci de la DGT en el qual mor atropellada

La cantant és la imatge de la nova campanya de conscienciació

Amaia Romero protagonitza un brutal anunci de la DGT en el qual mor atropellada

DGT

1
Es llegeix en minuts
Alejandro Bermúdez

Periòdicament, la Direcció General de Trànsit llança campanyes per conscienciar de diverses infraccions que es cometen al volant: excés de velocitat, anar sense cinturó o conduir sota els efectes de l’alcohol, per posar-ne alguns exemples. Ara, la DGT pretén conscienciar la gent perquè prengui totes les precaucions necessàries per evitar els atropellaments, i per a això ha comptat amb l’ajuda de la cantant Amaia Romero.

La guanyadora d’‘Operación Triunfo’ apareix parlant a càmera enmig d’un bosc: «L’any passat van morir més de 100 persones atropellades a les carreteres espanyoles, moltes de les quals, a l’estiu. Algunes per no portar elements reflectors, altres per imprudències del conductor o altres per creuar en llocs indeguts».

Notícies relacionades

Fins aquí tot normal, simples dades que esmenta la cantant. Tanmateix, les campanyes de la DGT tendeixen a cridar bastant l’atenció per calar en la consciència de la gent. «Però realment no arribem a ser-ne conscients, tret que sigui la teva germana, el teu fill... o algú famós», continua dient la cantant, just abans de ser atropellada per un vehicle que circula a gran velocitat.

Si per això no fos suficient, la triunfita surt disparada diversos metres i després el cotxe passa per sobre d’ella, cosa que fa encara més brutal l’atropellament i més impactant l’espot. El vídeo s’ha difós ràpidament per xarxes socials, on acumula prop de mig milió de visualitzacions i milers de ‘likes’ i comentaris que aplaudeixen la idea que pretén transmetre.

Temes:

Amaia Romero