Renovació

Netflix confirma la segona temporada d’‘El juego del calamar’ amb la tornada d’un personatge

Malgrat l’anunci, no es té una data estimada d’estrena per a la ficció

Netflix confirma la segona temporada d’‘El juego del calamar’ amb la tornada d’un personatge

Netflix

1
Es llegeix en minuts
Alejandro Bermúdez

Molts ja ho donaven per fet, però Netflix ja ha confirmat els rumors. ‘El juego del calamar’, l’exitosa ficció coreana, tindrà una segona temporada. La companyia ha confirmat la renovació a través de les xarxes socials amb un pòster i un comunicat del creador de la sèrie.

«Llum verda, ja pots córrer i parar» és el missatge que ha publicat la plataforma en els seus perfils oficials amb dues fotos. La primera és un pòster de la sèrie en què apareix l’ull de la famosa nina amb un dos, i en la segona s’adjunta una imatge amb unes paraules de Hwang Dong-Hyuk, creador de la sèrie.

Notícies relacionades

«Arriba una nova ronda. Tot i que vam trigar 12 anys a estrenar El juego del calamar, només va trigar 12 dies a convertir-se en la sèrie més popular de la història de Netflix. Com a guionista, director i productor d’El joc del calamar, vull enviar una salutació enorme als fans de tot el món. Moltes gràcies per veure i voler la nostra sèrie. I ara, Vuelve Gi-hun. Torna el líder. Arriba la temporada 2. Podria tornar l’home de vint-i-un botó amb el ddakji. A més, coneixeràs a Cheol-el seu, el nòvio de Young-hee. Juga amb nosaltres una altra vegada en aquesta nova ronda», diu el comunicat.

Tot i que la plataforma de ‘streaming’ no ha confirmat la data d’estrena, sí que juga amb la tornada del seu personatge protagonista, però sense revelar si aquest serà l’únic o si rescatarà més membres de l’elenc original. El que sí que s’ha confirmat és el fitxatge de nous concursants.