Directa

Carmen Lomana, contundent contra Imanol Arias per la seva polèmica: «Creia que era intel·ligent»

La col·laboradora de ràdio va analitzar les paraules de l’actor

Carmen Lomana, contundent contra Imanol Arias per la seva polèmica: «Creia que era intel·ligent»
1
Es llegeix en minuts
Franc Recio

Les declaracions d’Imanol Arias carregant durament contra RTVE continuen sent una de les qüestions més polèmiques dels últims dies. Poc després de la seva ferotge crítica a la cadena en què treballa des de fa 20 anys amb la sèrie ‘Cuéntame cómo pasó’, l’actor continua rebent reaccions als seus comentaris. Carmen Lomana ha sigut una de les últimes a parlar i ha carregat contra el protagonista de la longeva ficció.

Notícies relacionades

Malgrat haver demanat disculpes i reconèixer que s’havia passat amb les seves paraules contra la cooperació pública i els seus treballadors, moltes persones han volgut mostrar la seva visió del tema. La col·laboradora de televisió ha volgut fer referència a què va passar en una entrevista al programa de ràdio ‘Fin de semana’.

La tertuliana del cor ha sigut molt clara amb la seva referència a l’intèrpret: «Jo el considerava una persona intel·ligent». «El que has dit crec que treu el pitjor de tu», va expressar deixant clar que pensa que ha sigut un error carregar contra la cadena que et dona feina des de fa tants anys i en què ets un dels protagonistes de la seva sèrie més famosa.