Vídeo

Una notícia d’Antena 3 Notícies triomfa per com informa sobre la ruptura de Shakira i Piqué

L’informatiu va tractar el comunicat de l’exparella

Una notícia d’Antena 3 Notícies triomfa per com informa sobre la ruptura de Shakira i Piqué
1
Es llegeix en minuts
Franc Recio

Antena 3 Noticias va informar aquest cap de setmana sobre un dels temes més comentats en tot el món. La ruptura de Shakira i Piqué va arribar fins a l’informatiu de Mónica Carrillo, que va reproduir un vídeo en el qual es resumien les claus de la seva separació. El fragment va voler innovar i va incloure diverses cançons de l’artista colombiana que encaixaven molt bé la informació que oferien.

La notícia, del periodista de la cadena Josu Larrea, arrenca amb unes estrofes de ‘Me enamoré’: "La vida me empezó a cambiar la noche que te conocí". Seguidament parla de la seva aventura sentimental: «I tant que li va canviar. Shakira es va enamorar de Piqué pel Mundial de 2010. Després del seu Waka Waka, la relació es va assentar a Barcelona, on han tingut dos fills, Milan i Sasha», explica mentre sona la cançó futbolera.

Notícies relacionades

Després, repassen la seva mudança junts: «La relació es va assentar a Barcelona, on han tingut dos fills», expressa el text mentre sona ‘Te dejo Madrid’ i un tall de la cantant a ‘El Hormiguero’ en el qual diu un dels seus títols: «Perro fiel».

En el tram final del vídeo es repassen les últimes vegades que se’ls ha vist junt: «Les aparicions junts van començar a escassejar fa mesos», moment en què posen una altra cançó de la cantant: "Te aviso, te anuncio, que hoy renuncio". Com era d’esperar, la notícia no ha tardat a arrasar a les xarxes socials.

Temes:

Antena 3