Optimista

Eva Isanta informa sobre l’estat de salut de José Luis Gil

L’actor de ‘La que se avecina’ es recupera després de patir un ictus a finals del 2021

Eva Isanta informa sobre l’estat de salut de José Luis Gil
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

José Luis Gil continua recuperant-se de l’ictus que va patir el passat 4 de novembre i pel qual va haver d'estar tres setmanes ingressat. Des d’aleshores, l’actor de sèries com ‘La que se avecina’ ha rebut innombrables mostres de carinyo per part dels seus seguidors, mentre que els seus companys de professió informen habitualment sobre la seva evolució. 

Una de les últimes a pronunciar-se sobre el seu estat de salut ha sigut Eva Isanta, també protagonista de l’esmentada comèdia de Telecinco. Davant els micròfons d’Europa Press, la intèrpret ha dedicat unes paraules afectuoses a José Luis Gil: «És un lluitador, té molts recursos i no es rendeix»

«Els companys i el públic estem esperant-lo amb els braços oberts», va assegurar Isanta en la cerimònia dels premis Berlanga a l’Humor. D’altra banda, va confirmar que es manté «en contacte» amb la família, tot i que prefereix «respectar els moments privats». «Ell té el seu procés, cal ser-hi, sabent que hi ets. Li enviem forces cada dia», va apuntar l’actriu. 

Notícies relacionades

Alberto Caballero, creador de ‘La que se avecina’, també es pronunciava fa uns dies sobre la baixa de José Luis Gil en la sèrie. «El millor homenatge serà que torni. No volem pensar en una alternativa», afirmava en una entrevista per a ‘Hola’. 

D’altra banda, va confessar que a tot l’equip li fa «molta ràbia» que no pugui estar «en un moment tan bonic de la història de la sèrie i de la productora», però té plena confiança que «tornarà»