Continua ingressada

L’estat de salut de Belén Esteban després de la seva operació: això és l’últim que se sap

La col·laboradora de ‘Sálvame’ ha sigut operada amb èxit de la seva ruptura de tíbia i peroné

L’estat de salut de Belén Esteban després de la seva operació: això és l’últim que se sap
1
Es llegeix en minuts
Sergio López Merillas

Belén Esteban ha sigut operada amb èxit de la seva ruptura de tíbia i peroné a causa de l’accident que va tenir a ‘Sálvame’ fa dues setmanes. Tot i que els metges van intentar realitzar la intervenció quatre dies després de la caiguda, no van poder fer-ho a causa d’unes ferides que tenia a la cama i van haver d’esperar fins divendres passat. Miguel, el marit de Belén, va ser l’encarregat de traslladar a la premsa que tot havia sortit bé. 

Omar Suárez, reporter de ‘Sálvame’, va explicar en una connexió des de l’exterior de la Clínica La Luz que la ‘princesa del poble’ havia arribat «molt nerviosa» a l’hospital. No obstant, es va tranquil·litzar després de despertar de l’operació i veure que tot havia anat segons el previst. «Ha estat tres hores a la sala de reanimació i després ha pujat a planta, durant tota la tarda ha estat descansant», va comentar el periodista. 

Belén, que haurà d'estar ingressada durant diversos dies més, podrà iniciar el procés de rehabilitació quan rebi l’alta. «Li esperen llargues setmanes. Serà una recuperació lenta i durarà mesos», va recordar el reporter, que, d’altra banda, va admetre que la seva companya estava «molt baixa» d’ànims. 

Notícies relacionades

Aquest diumenge, el programa ‘Socialité’ va actualitzar l’estat de salut de Belén Esteban. Segons l’espai de La fábrica de la tele, la de Paracuellos va passar la nit «bastant malament i amb moltíssims dolors». «Tot i que agraeix totes les mostres d’ànim que li estan donant, està bastant absent», va informar una reportera desplaçada fins a l’hospital. 

María Patiño va donar més detalls sobre la situació en què es troba la seva companya i amiga: «Pel que sé està desconnectada. Estic esperant per poder veure-la i abraçar-la». «No he pogut parlar amb ella, però sé que per a ella era important poder operar-se. A ella l’atabalaven aquests problemes que va tenir al principi i que van retardar l’operació», va assegurar.