A ‘Más vale tarde’

Divertida relliscada d’Iñaki López amb l’alcalde de Madrid a La Sexta: «Assegura Almeida que follava...»

El presentador de La Sexta va protagonitzar un divertit moment després d’escoltar unes declaracions del polític

Divertida relliscada d’Iñaki López amb l’alcalde de Madrid a La Sexta: «Assegura Almeida que follava...»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Más vale tarde’ no descansa per vacances. La Sexta va emetre la tarda del Dijous Sant una entrega capitanejada en solitari per Iñaki López, que va protagonitzar un divertit moment a causa d’un lapsus que no va passar desapercebut per als espectadors. De fet, el mateix presentador s’ho va prendre amb molt humor.

Tot va passar després que el programa oferís en directe les declaracions que va concedir José Luis Martínez-Almeida, alcalde de Madrid, abans de participar en una de les processons programades. 

Després que el polític respongués a diverses preguntes sobre el denominat cas mascaretes, el presentador del programa va reprendre la connexió amb el plató canviant una paraula per una altra de similar però amb un significat molt diferent

Notícies relacionades

«Assegura l’alcalde Almeida que follava...», va dir López, que ràpidament es va adonar de l’error i el va corregir: «Que fallava una part dels testos comprats». 

Com que els seus companys al plató també es van adonar de la relliscada, el presentador va sortir del pas amb humor: «Fallava, fallava. Que estem a Setmana Santa»

Temes:

La Sexta