Reconeixement

Juan Serrano (Unicorn Content), Ramón Camblor (Telemadrid) i la mítica Pilar Tabares, premis Talent 2022

Aquests guardons premien professionals que han exercit la seva tasca darrere de les cambres «amb brillantor i reconeixement general»

Juan Serrano (Unicorn Content), Ramón Camblor (Telemadrid) i la mítica Pilar Tabares, premis Talent 2022
1
Es llegeix en minuts
Sergio López Merillas

Aquest dimarts, 5 d’abril, s’han donat a conèixer els guardonats amb els premis Talento 2022. La junta directiva de l’Acadèmia de Televisió i de les Ciències i les Arts de l’Audiovisual ha premiat dotze professionals del mitjà televisiu, entre els quals destaquen noms com Juan Serrano, Ramón Camblor o Pilar Tabares

Serrano és director de programes i productor executiu de Unicorn Content, companyia encarregada de la producció de formats com ‘El programa de Ana Rosa’, ‘En el punto de mira’ o ‘Ya es mediodía’. Tabares, rostre històric d’RTVE, va ser directora de programes musicals a TVE i jurat a ‘Operación triunfo’, mentre que Camblor és actualment director general de continguts audiovisuals de Telemadrid.

Entre els premiats també es troben Abdón Alcañiz, director d’art i dissenyador visual; Santiago de la Rica, director general de producció d’Onza; Felipe Mellizo, creador, guionista i showrunner; María Paz Piñas, coordinadora d’edició i postproducció de Shine Iberia; Pity Alarcón, periodista; Francisco García Novell, director de programes de televisió; Pilar Alonso Machuca, càmera; Aurora Guerra, creadora, guionista i showrunner; i Manuela Manzano, directora de continguts de La Nueva TV. 

Notícies relacionades

La cerimònia de lliurament dels premis Talento 2022, que se celebrarà el pròxim 19 d’abril a l’Institut Français de Madrid, comptarà amb la presència i participació de nombrosos professionals de la televisió a Espanya.

Aquests premis són proposats pels acadèmics i votats per la Junta Directiva de l’Acadèmia. Per poder optar a aquest guardó, el candidat ha d’haver exercit la seva tasca professional «darrere de les càmeres amb brillantor i reconeixement general», segons explica l’Acadèmia en una nota de premsa.