Sense rancors

La resposta de Xavier Sardà als durs atacs de Kiko Hernández

El que fos presentador de ‘Crónicas marcianas’ ha reaccionat als comentaris del col·laborador de ‘Sálvame’

La resposta de Xavier Sardà als durs atacs de Kiko Hernández
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

A principis de març, Kiko Hernández va concedir una entrevista en la qual feia un repàs pels seus 25 anys de trajectòria en televisió. L’actual col·laborador de ‘Sálvame’ es va remuntar fins a la seva etapa en el mític ‘Crónicas Marcianas’, exitós i polèmic ‘late night’ de Telecinco del qual no guarda bon record. «No em penedeixo d’haver fet Crónicas, però sí d’alguns enfrontaments salvatges», va assegurar. 

Hernández no només es va quedar allà, sinó que també va arremetre contra el presentador del format, Xavier Sardà. «No tornaria a treballar amb ell. És una persona que es maneja en el conflicte, està a gust mentre s’escorxa els altres», va assegurar el tertulià. 

Una postura que ha causat sorpresa dins del mateix programa en el qual treballa cada tarda. Ahir, ‘Sálvame’ va recollir les declaracions de Kiko en un vídeo que plantejava les següents preguntes: «¿Ha patit un atac d’amnèsia? ¿No recorda que era precisament ell un dels col·laboradors que més buscava i provocava aquest conflicte?».

Notícies relacionades

Però a més, Kiko va poder escoltar la resposta que va donar Sardà quan la premsa li va preguntar per aquest assumpte. Lluny d’entrar al drap, el periodista es va negar a alimentar qualsevol tipus de polèmica amb el seu excompany de programa: «Hi té tot el seu dret. Ell té que exercir la seva llibertat d’expressió, faltaria més».

Una reacció que va ser aplaudida per Jorge Javier Vázquez: «La resposta de Sardà ha sigut impecable». «Totalment», va reconèixer Kiko abans que el seu homònim, Kiko Matamoros, mostrés una opinió totalment diferent sobre el presentador: «Per a mi va ser un privilegi treballar amb ell. Vaig aprendre moltíssim en poc temps i mai em van obligar a fer res, vaig tenir llibertat absoluta». 

Temes:

Sálvame