Encreuament de paraules

Rosa Benito respon a Rocío Carrasco: «No soc un arlequí, a ‘Sálvame’ et vaig defensar per tots els mitjans»

La col·laboradora de ‘Ya es mediodía’ ha reaccionat a l’entrevista de la seva neboda a ‘Montealto’

Rosa Benito respon a Rocío Carrasco: «No soc un arlequí, a ‘Sálvame’ et vaig defensar per tots els mitjans»
2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

L’entrevista que va concedir Rocío Carrasco a Jorge Javier Vázquez divendres passat continua fent parlar en els programes de Telecinco. Aquest dilluns ha arribat el torn de ‘Ya es mediodía’, on Rosa Benito ha respost a la seva neboda després que aquesta la qualifiqués d’«arlequí» en l’especial de ‘Montealto: regreso a la casa’. 

Una paraula amb què no s’identifica en absolut: «Seré moltes coses, però arlequí no ho he sigut mai. Les meves opinions m’han pogut i per això he tingut les accions que he tingut». Rosa ha recordat que, durant la seva etapa a ‘Sálvame’, va defensar «per tots els mitjans» Rocío de tots aquells que ara «l’estan posant de meravella». «¿Allà no era arlequí? ¿Allà era la ‘tita’?», s’ha preguntat. 

D’altra banda, la que fos cunyada de Rocío Jurado s’ha mostrat taxativa en la seva posició respecte a Antonio David Flores. «Mai he canviat les meves opinions referents a Antonio David», ha insistit Rosa: «He tingut els meus pensaments, ho he jutjat i m’he barallat amb ell». De l’exguàrdia civil ha dit també que és «una persona que ha fet molt mal»

«Quan anava a ‘Sálvame’ en quedava en una sala perquè no volia ser al plató amb ell. ¿Allà no era arlequí?», ha continuat dient Rosa durant el seu monòleg abans d’afegir: «Fa dos anys i mig que soc aquí i he seguit defensant-la». «Jo, com a mare, els meus fills els defensaria per sobre del bé i del mal. Si això és ser arlequí, llavors soc arlequí», ha remarcat. 

Rosa Benito carrega contra ‘Sálvame’

Notícies relacionades

Rosa Benito ha llançat diversos dards a ‘Sálvame’, afirmant que «a Rocío la van deixar com un drap brut durant el temps que vaig ser allà». «¿Llavors també són arlequins?», ha qüestionat la tertuliana. A més, ha criticat que continuessin tenint en nòmina Antonio David quan el documental ja estava gravat: «¿Tens una sèrie feta on aquest senyor ha fet patir tant la meva neboda i el continues tenint allà?»

«¿Per què m’he de posicionar? ¿Estem en una dictadura? Jo ja li vaig demostrar a aquesta senyora (Rocío Jurado) el que li havia de demostrar en vida», ha apuntat Rosa, que ha finalitzat amb un missatge per acostar postures amb Rocío Carrasco: «Jo sí que et vull en la meva vida i m’agradaria tenir una conversa amb tu i dir el que ens hàgim de dir. Hem sigut una família meravellosa».