Recorda la seva companya

María Galiana, després de la mort d’Alicia Hermida: «Va ser la meva mestra a ‘Cuéntame’»

L’àvia dels Alcántara va intervenir a ‘Corazón’ per parlar de la seva companya

María Galiana, després de la mort d’Alicia Hermida: «Va ser la meva mestra a ‘Cuéntame’»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Ahir es va conèixer la trista notícia de la mort d’Alicia Hermida, la mítica Valentina de ‘Cuéntame’ i gran mestra del teatre. És per això que María Galiana, la seva companya en la sèrie de TVE, va entrar ahir per telèfon a ‘Corazón’, on va afirmar que se sent «molt afectada» per la mort de la intèrpret de 89 anys.

«Feia anys que no en tenia notícies, però fa uns dies vam parlar d’ella i no sabíem que se n’havia anat a viure a una residència amb el seu marit Jaime ni que estava en mal estat de salut», va comentar a Anne Igartiburu.

Galiana defineix Hermida com «una autèntica mestra». L’actriu considera la seva excompanya de seqüències com la seva «professora d’interpretació, perquè quan vaig arribar a Cuéntame estava molt verda com a actriu. Alicia em va obrir una sèrie de camins que jo no coneixia; donava el consell exacte per gravar una seqüència. Era tan humil... No presumia del gran talent que tenia», va expressar la icònica Herminia, amiga en la ficció de Valentina (Hermida).

Notícies relacionades

Durant la seva intervenció en el programa, Galiana va recordar alguns moments divertits amb l’actriu: «Algunes vegades ens ho passàvem meravellosament perquè teníem ocasió de divertir-nos. Recordo una seqüència en la qual ens posàvem piripis amb anís i rèiem perquè ens ho estàvem passant molt bé. En una altra ocasió recordo que vam anar amb dos nòvios que ens buscaven però no ens agradaven a cap de les dues i rèiem sota el nas perquè havíem de ballar amb ells».

«Si en algun moment jo exagerava molt en una seqüència, ella se m’acostava i em deia, sense que ningú s’assabentés: ‘no ho estovis tant perquè semblarà molt culebró’. Tenia una gràcia natural i extraordinària, a part que era una gran tràgica», va comentar Galiana, que va insistir que la seva companya «mai es va considerar una diva» malgrat la seva reconeguda carrera en el teatre.