Llista completa

‘All american: Homecoming’ i ‘Raised by wolves’, principals estrenes d’HBO Max al febrer

La seqüela d’‘All american’ arribarà a la plataforma d’entreniment el pròxim 23 de febrer

‘All american: Homecoming’ i ‘Raised by wolves’, principals estrenes d’HBO Max al febrer

HBO MAX

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

HBO Max inicia aquest mes de febrer amb una important llista d’estrenes. Una de les més destacades serà ‘All american: homecoming’, la seqüela de la sèrie ‘All american’, que arribarà al catàleg de la plataforma de pagament el pròxim 23 de febrer.

Aquest ‘spin-off’ s’ambienta en un altre lloc lluny de l’escena esportiva de l’original a l’institut del sud de Califòrnia, seguint així la història de la Simone, que es trasllada des d’un altre estat per assistir a la Universitat de Bringston. Allà s’uneix a l’equip de tennis, mirant de recuperar l’equilibri al camp després de l’embaràs, el matrimoni amb el Jordan i posterior divorci.

‘Raised by wolves’ – Temporada 2 – 4 de febrer

Una altra de les estrenes destacades d’HBO Max aquest mes de febrer és la segona temporada de ‘Raised by wolves’, que veurà la llum el pròxim 4 de febrer. La parella androide formada per la Mare (Amanda Collin) i la Pare (Abubakar Salim), juntament amb la seva prole de sis fills humans, s’uneixen a una colònia atea tot just formada a la misteriosa zona tropical de Kepler 22 b. Però navegar per aquesta estranya nova societat és només el començament dels seus problemes, ja que el ‘fill natural’ de la mare amenaça de portar a l’extinció el poc que queda de la raça humana.

‘La chica de antes’ – Minisèrie – 10 de febrer

Notícies relacionades

Adaptació de la novel·la homònima en quatre capítols. La Jane s’enamora d’una casa extraordinàriament minimalista, però quan descobreix que una altra dona va morir a la mateixa propietat tres anys abans, comença a preguntar-se si la seva pròpia història és només una repetició de la història de la noia d’abans.

‘Hijos de dune’ – Minisèrie – 17 de febrer

Dune, l’antiga profecia, s’ha complert: el mandat del llegendari Muad’s dib ha transformat miraculosament les terres perdudes. Però com sempre, a La Gran Casa de l’Imperi continuen sorgint rumors de conspiració, complots i traïcions. I quan el Muad’s dib ja no té el poder per exercir d’emperador, el seu jove fill Leto i la seva filla Ghanima s’enfronten a una possible, i desastrosa, guerra civil a Arrakis, cosa que comportaria el caos de la galàxia.

Altres estrenes

  • 1 de febrer: ‘El escuadrón suicida’

  • 3 de febrer: ‘Maligno’

  • 6 de febrer: ‘HIT’ (Temporada 2)

  • 7 de febrer: ‘La amiga estupenda: Las deudas del cuerpo’ (Temporada 3)

  • 9 de febrer: ‘Smiling friends’

  • 10 de febrer: ‘Kimi’

  • 12 de febrer: ‘Dollface’

  • 19 de febrer: ‘Painting with John’

  • 24 de febrer: ‘Cry macho’

  • 26 de febrer: ‘Snowfall’ (Temporada final)

  • 27 de febrer: ‘Killing eve’ (Temporada 4)

Temes:

HBO