Tota la informació

¿Quan és la segona semifinal del Benidorm Fest 2022? Dia, hora i on veure-la per TV

La preselecció espanyola per escollir el pròxim representant d’Eurovisió arriba aquest dijous a la seva segona gala

  • ¿Qui són els candidats a cantar a Eurovisió 2022?

¿Quan és la segona semifinal del Benidorm Fest 2022? Dia, hora i on veure-la per TV
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El Benidorm Fest ja és aquí. La preselecció espanyola per al pròxim Festival d’Eurovisió aplega 13 artistes que competiran per guanyar-se un bitllet per a Torí, Itàlia. Ho faran des de la ciutat alacantina en dues semifinals i una final que estaran presentades per Màxim Huerta, Alaska i Inés Hernand.

¿Quan se celebra la segona semifinal?

La segona semifinal del Benidorm Fest tindrà lloc aquest dijous, 27 de gener. A aquesta gala la succeirà el dissabte 29 de gener la gran final, en què participaran els vuit finalistes del certamen.

¿A quina hora i on?

Notícies relacionades

La 1 s’encarregarà de retransmetre en horari de màxima audiència la segona semifinal, així com la resta de gales. La segona semifinal començarà a les 22.40 i tindrà una durada aproximada de 70 minuts, mentre que la final tindrà prop més de 90 minuts de durada.

¿Qui hi participa?

En la segona semifinal del Benidorm Fest hi participen, en aquest ordre, Xeinn, Marta Sango, Javiera Mena, Gonzalo Hermida (que no podrà actuar en directe després del seu positiu en coronavirus, però s’emetrà el videoclip de la seva cançó) Rigoberta Bandini, Rayden i Sara Deop.. Parteixen com a favorites les Rigoberta Bandini, tot i que en total passaran a la final quatre dels set participants.

Temes:

Benidorm Fest