Guia Benidorm Fest

Com votar en la semifinal 1 del Benidorm Fest 2022

L’elecció dels quatre artistes que passaran a la final recau en el vot del jurat nacional, l’internacional, el demoscòpic i el televot

Com votar en la semifinal 1 del Benidorm Fest 2022
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Aquesta nit se celebra la primera semifinal del Benidorm Fest, la preselecció espanyola per a Eurovisió. Varry Brava, Azúcar Moreno, Blanca Paloma, Unique, Tanxugueiras i Chanel, per aquest ordre, competeixen per quatre places per a la final de dissabte. La decisió recau entre el públic i el jurat, tot i que d’una manera una mica particular.

¿Com es divideixen els vots?

El 50% de la nota correspondrà al jurat professional compost per cinc experts (tres de nacionalitat espanyola i dos, internacionals).

Notícies relacionades

L’altre 50% estarà en mans del públic. Això es divideix, al seu torn, en un 25% per al televot i un altre 25% per a un jurat demoscòpic, o el que és el mateix, un grup aleatori i variat de 350 persones que representa la societat espanyola. ¿Com es pot votar?

Per recolzar els artistes farà falta votar mitjançant trucada telfònica o SMS. Com és habitual en aquest tipus de concursos, hi haurà un nombre limitat de trucades per a cada línia.

Temes:

Benidorm Fest