A ‘Sálvame’

Jorge Javier carrega contra Antonio David Flores: «Ha utilitzat Olga com un fons d’inversió»

L’excol·laborador ha admès que la seva relació amb Olga ja trontollava quan ella va anar a ‘Supervivientes’

Jorge Javier carrega contra Antonio David Flores: «Ha utilitzat Olga com un fons d’inversió»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La situació sentimental d’Antonio David Flores continua sent un dels temes principals de ‘Sálvame’. L’ex guàrdia civil ha confessat en un vídeo que la seva relació amb Olga Moreno no travessava el seu millor moment quan aquesta se’n va anar a ‘Supervivientes’, programa que va acabar guanyant en el seu duel final davant Gianmarco Onestini: «Va marxar amb una fractura important en el seu matrimoni».

Jorge Javier Vázquez va compartir ahir la seva pròpia teoria sobre l’estratègia que estaria utilitzant ‘El Penas’, malnom amb què es refereix a l’excol·laborador del seu programa. D’ell afirma a més que «cada vegada està més sol». 

«Aquest cap de setmana va fer honor al seu nom fent un vídeo plorant. Va prémer el botó del plor i no va parar. La relació amb Marta no sabem com va, perquè El Penas va pernoctar a Madrid però no amb Marta», va continuar dient.

Notícies relacionades

Després que el programa emetés un fragment de l’esmentat vídeo, el presentador va assegurar que Antonio David s’ha dedicat a utilitzar Olga com «un fons d’inversió». «Quan guanya Supervivientes, quan han ingressat els diners i quan ell ha saldat part del seu deute, ja no li importa que se sàpiga que la seva relació amb ella s’ha trencat», va afirmar. 

Jorge Javier va recordar que el documental de Rocío Carrasco va coincidir amb la participació d’Olga a ‘Supervivientes’, uns mesos en què «Espanya estava molt polaritzada». «Ell va tenir una cura extrema perquè ningú sabés que estava amb Marta Riesco. Si no, Olga no hauria guanyat», va concloure el conductor de ‘Sálvame’. 

Temes:

Sálvame