A ‘Todo es mentira’

Esperanza Aguirre acusa Risto Mejide d’«atacar-la» en directe: «No sabia que era una entrevistada»

L’expresidenta de la Comunitat de Madrid va protagonitzar un tens moment amb el presentador

Esperanza Aguirre acusa Risto Mejide d’«atacar-la» en directe: «No sabia que era una entrevistada»
2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Fa uns dies va transcendir que la Comunitat de Madrid haurà de pagar 30 milions d’euros pels 135 ‘llits fantasma’ de l’hospital Puerta de Hierro. Aprofitant que Esperanza Aguirre va acudir ahir al plató de ‘Todo es mentira’, Risto Mejide va voler preguntar-li per aquest assumpte. No obstant, a l’expresidenta de la regió no li va fer cap gràcia que el presentador posés aquest tema sobre la taula. 

«Tenim un tema que et competeix, que té a veure amb tu. La Comunitat de Madrid ha hagut de pagar 30 milions d’euros per 135 llits de l’hospital Puerta de Hierro de Majadahonda que mai van existir perquè tu els vas ordenar retirar», va començar explicant Risto: «La concessionària els ha de continuar cobrant, amb la qual cosa, aquí estem. Havent de pagar aquestes decisions»

Aguirre es va limitar a dir que la concessionària «va recórrer contra la decisió de la Comunitat de Madrid de no pagar-los» i que se li ha donat la raó «en primera instància». «Tot això ha ocorregut molt després d’anar-me’n de la comunitat», va apuntar l’expolítica del Partit Popular. 

«¿En el moment que vas prendre aquesta decisió també vas canviar el plec de les condicions de la concessionària?», va preguntar el conductor del programa a la seva companya, que va tornar a desmarcar-se de tota aquesta situació: «Jo el que vaig dir és que els hospitals públics, segons la meva opinió, havien de ser d’habitacions individuals»

Notícies relacionades

Risto va recordar llavors que havia ocorregut durant el mandat d’Aguirre i que, per tant, era responsabilitat seva. «Estic molt orgullosa d’haver decidit que els hospitals públics tinguin habitació individual», va replicar ella, visiblement molesta, mentre elevava el to de veu: «Suposo que ho devien fer bé, perquè a l’interventor i a tots els serveis de contractació els semblava que tot estava bé». 

Tot seguit, Aguirre va retreure a Risto que li preguntés sobre aquesta polèmica: «Creia que era una comentarista, no sabia que era una entrevistada perquè m’ataquis pel que ha sortit fa 15 dies». «Si ho sents com un atac no és culpa meva», es va defensar Risto davant la col·laboradora, que es va mantenir en la seva opinió: «Sí, ho sento com un atac. Per això no és una notícia d’avui, és una notícia de fa 15 dies. Em sembla fenomenal, però creia que venia com a comentarista».