Millora

Cristina Medina explica com avança el seu tractament contra el càncer: «Primera vegada que surto al carrer sense perruca»

L’actriu ha compartit entusiasmada com es troba després de finalitzar la quimioteràpia

Cristina Medina explica com avança el seu tractament contra el càncer: «Primera vegada que surto al carrer sense perruca»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La coneguda actriu de sèries com ‘La que se avecina’, Cristina Medina, ha compartit amb els seus seguidors un vídeo per explicar com es troba en el seu tractament contra el càncer de mama. Dies després d’anunciar que havia acabat una part del procés, la intèrpret ha explicat que ha tornat a fer esport i que ha volgut sortir al carrer sense perruca.

Notícies relacionades

Aquesta setmana, la protagonista de la sèrie de Telecinco va explicar que havia finalitzat la quimioteràpia i la radioteràpia. En un vídeo curt compartit a les seves xarxes, l’actriu explicava que havia tornat a practicar exercici: «He volgut posar fre al dolor i sortir als matins per reactivar el cos i que no pugui amb nosaltres».

En una publicació en el seu perfil oficial, Cristina Medina, va mostrar el seu nou aspecte i es va mostrar molt entusiasmada: «Ja tinc cabells. És la primera vegada que surto al carrer sense turbant i sense perruca ni res», va detallar en el fragment compartit. Multitud de companys de repartiment li van contestar enviant-li missatges d’ànim i suport, com Eva Isanta o Jordi Sánchez.

Temes:

Telecinco