Vídeo

Anabel Pantoja esmenta ‘Pasapalabra’ a ‘Sálvame’ i Jorge Javier la frena: «Estic censurant molt»

Anabel Pantoja esmenta ‘Pasapalabra’ a ‘Sálvame’ i Jorge Javier la frena: «Estic censurant molt»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La d’ahir va ser una tarda important per a Telecinco. A causa de la crisi d’audiència que travessa, la cadena va estrenar ‘Sálvame Lemon Tea’ amb María Patiño i Terelu Campos com a duo de presentadores, tal com va avançar en exclusiva YOTELE. Però a més, el tram ‘taronja’ de l’espai vespertí va comptar amb la reincorporació de Jorge Javier Vázquez després de les seves vacances i amb la tornada d’Anabel Pantoja a l’equip de tertulians.

La neboda d’Isabel Pantoja va entrar per la porta gran, sent una de les protagonistes de la tarda al parlar dels últims esdeveniments que han afectat la seva família. Més enllà d’això, durant la xerrada entre Jorge Javier i Anabel es va produir un inesperat moment després que ella esmentés el programa de més èxit a Antena 3

La col·laboradora va ficar la pota quan Jorge Javier va canviar radicalment d’assumpte en l’entrevista. «Ara tractarem un tema que a tu...», va començar dient el conductor de ‘Sálvame’ sense poder acabar la frase, ja que Anabel el va interrompre amb l’espontaneïtat que la caracteritza: «Que ràpid, beuré aigua, això sembla Pasapalabra»

Notícies relacionades

El nom del concurs de Roberto Leal va agafar per sorpresa Jorge Javier, que, tot i que s’ho va prendre amb humor, va frenar en sec la seva companya: «No, no, justament això no». «Últimament estic censurant molt. Can Yaman, ara això...», va apuntar entre rialles amb referència a una situació similar que es va produir dissabte passat en el ‘Deluxe’. 

Lolita va confessar que és fan de Can Yaman, conegut actor de sèries turques. «Escolta, compte, aquí les sèries turques no s’anomenen», va replicar Jorge Javier davant la cantant, fent broma amb l’èxit que aquest tipus de produccions estan tenint a Antena 3. El que ell no sabia és que Can Yaman ha protagonitzat diverses sèries a Mediaset, tal com va apuntar Lydia Lozano. «¡Can Yaman és de Divinity, Jorge!», el va informar la periodista. 

Temes:

Sálvame