‘Sábado Deluxe’

El tall de Jorge Javier a Lolita per les sèries turques: «Aquí ni s’esmenten»

«A l’enemic, ni aigua», va remarcar Jorge després que Lolita esmentés Can Yaman

El tall de Jorge Javier a Lolita per les sèries turques: «Aquí ni s’esmenten»

Telecinco

1
Es llegeix en minuts
Alejandro Bermúdez

La visita de Lolita a ‘Sábado Deluxe’ va estar plena de boniques anècdotes que Flores va viure en algun moment amb la seva mare, Lola Flores, i amb la seva filla Elena Furiase. No obstant, també hi va haver un moment de tensió entre ella i Jorge Javier per un element inesperat, les sèries turques.

La cantant de ‘Sarandonga’ va confessar en un moment donat ser fan de l’actor de novel·les turques Can Yaman. Aquestes breus declaracions van ser suficients perquè el presentador la frenés en sec: «Escolta, compte, aquí les sèries turques ni s’esmenten», li va dir seriosament. «¡Ah! ¿Perquè són de l’altra cadena?», va preguntar la convidada, que va rebre una rialla per part de Jorge.

«Bé, però Can Yaman és universal, ¿o a tu no t’agrada Can Yaman?», va preguntar ella. «No sé qui és ni ho vull saber. Allà va començar el mal. ¡A l’enemic, ni aigua!», deia Vázquez indignat. «Escolta, perdona, d’enemic res, que em donen menjar tot l’any», apuntava la cantant fent una picada d’ullet al seu paper com a jutge a ‘Tu cara me suena’.

Notícies relacionades

«Nosaltres amb Turquia no hi volem tenir absolutament res», sentenciava el presentador. No obstant, Lydia Lozano va intervenir ràpidament per aclarir qui era el famós actor: «¡Can Yaman és de Divinity, Jorge!». Unes declaracions que van fer rectificar el veterà presentador: «Ah, d’acord... Si és de Divinity, sí».

Aquesta enganxada es produeix després que la versió diària de ‘Sálvame’ s’hagi vist ressentida pel creixent èxit de ‘Tierra amarga’, que en les últimes setmanes ha arrabassat el lideratge al programa vespertí de la cadena. A més, altres sèries com ‘Mujer’, ‘Infiel’ i ‘Mi hi ja’ han contribuït a reforçar la graella d’Antena 3, atorgant-li el lideratge en més d’una ocasió.