Novetats

‘Sequía’ i la temporada 22 de ‘Cuéntame’, les estrenes de ficció de TVE per a la setmana vinent

La nova sèrie d’Elena Rivera s’estrena dimarts, i dos dies després arribarà el torn de la família Alcántara

‘Sequía’ i la temporada 22 de ‘Cuéntame’, les estrenes de ficció de TVE per a la setmana vinent
2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

TVE comença a llançar les seves grans apostes per als primers mesos de l’any. La 1 va emetre ahir a la nit l’esperada tv movie de ‘Los misterios de Laura’, que, a més d’obtenir una bona dada d’audiència, va generar reaccions molt positives a les xarxes socials. La setmana vinent arribarà el torn d’altres apostes potents per al ‘prime time’: l’estrena de ‘Sequía’ i la tornada de ‘Cuéntame’ amb la seva temporada 22. 

La primera arribarà el dimarts 18 de gener, a partir de les 22.40 hores. Al capdavant del repartiment de ‘Sequía’ hi ha Elena Rivera, que comparteix protagonisme amb altres noms com Rodolfo Sancho, Myriam Gallego i Miguel Ángel Muñoz

Coproduïda per RTVE i RTP –la televisió pública portuguesa– i en col·laboració amb Atlantia Media i Coral Europa, la sèrie narra la història de dues famílies separades per la frontera les vides de la qual tornen a creuar-se després del pas dels anys. Amor, ambició, traïció, avarícia i un crim sense resoldre són els seus principals ingredients

Per la seva part, ‘Cuéntame’ tornarà a ocupar la seva nit habitual: els nous episodis de la longeva ficció podran veure’s a partir de dijous, 20 de gener, a les 22.40 hores. 

En la nova temporada, Sagrillas guanya protagonisme i torna Paquita (Ana Arias), a més de Daniel Arias i María Bernardeau com els joves Antonio i Mercedes. Guanya també pes l’univers de la tercera generació. A través dels més joves, Oriol, Santi i la seva cosina Diana, la filla adolescent de Miguel i Paquita, la sèrie incorpora inquietuds dels adolescents de l’època.

Sinopsi de ‘Sequía’

A causa d’una forta sequera, el poble de Campomediano emergeix de les aigües en el fons del pantà que també porta el seu nom. En una de les antigues cases apareixen les restes humanes de dos homes. La inspectora de la policia Daniela Yanes es fa càrrec del cas. Les víctimes, amb orificis de bala, fan evident que es tracta d’un crim que s’ha mantingut ocult. 

La identificació dels cossos fa que dues poderoses famílies separades per la frontera entre Espanya i Portugal, però unides pels negocis, es vegin embolicades en una investigació que es remunta a finals dels 90 i en una trama en la qual diferents personatges entrecreuen els seus camins amb conseqüències imprevisibles.

Els Alcántara arriben a 1993

Notícies relacionades

Els Alcántara comencen temporada amb un horitzó il·lusionant: Antonio i Mercedes tornen a viure junts, després de segellar el seu amor a Cuba. Inés, feliç amb Mike i rodant a les ordres de Fernando Colomo. Toni, de flamant director de Relacions Informatives a Moncloa, disfrutant d’una segona joventut. 

María, a quart de Medicina i vivint amb Jorge. I Déborah, triomfant professionalment. No obstant, no tardaran a xocar amb la tumultuosa realitat dels 90 i a afrontar conflictes que posaran a prova la seva supervivència com a família.

Temes:

TVE