A ‘La resistencia’

Javier Gutiérrez envia un missatge a Resines: «S’ho ha passat malament per aquest bitxo cabró, però se n’està sortint»

L’actor va prendre la paraula per dedicar unes paraules al seu company, que continua ingressat per covid

Javier Gutiérrez envia un missatge a Resines: «S’ho ha passat malament per aquest bitxo cabró, però se n’està sortint»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Ahir ‘La resistencia’ va rebre com a primer entrevistat de l’any Javier Gutiérrez. Després de l’aparició sorpresa de Belén Esteban, que va compartir uns instants amb l’actor, va tocar el torn del protagonista d’‘Estoy vivo’ o ‘Campeones’.

Aprofitant la seva nova visita al programa, Gutiérrez va prendre la paraula per enviar un missatge a Antonio Resines, que fa setmanes que està hospitalitzat a l’uci a causa de la covid. «Vull enviar una abraçada molt gran a un amic vostre, d’aquesta casa, que és Antonio Resines», va començar dient, i David Broncano no va dubtar a respondre: «Home, per descomptat».

Notícies relacionades

Entre aplaudiments del públic, Gutiérrez va continuar: «Que s’ho ha passat regular, tirant a malament, per aquest bitxo cabró, però que se n’està sortint. Així que des d’aquí tota la meva energia, tot el meu ànim i estic segur que se’n sortirà, així que un petó gros», va afegir.

El presentador del programa es va afegir a les seves paraules: «És el millor, Antonio». «Se’n sortirà perquè aquest bitxo no pot amb ell. Ell és més bitxo que el bitxo, fins i tot», va afegir l’actor ja amb un to menys seriós.