S’estrenarà a principis del 2022

ATRESplayer PREMIUM anuncia ‘Historias de Protegidos’, relats curts amb els protagonistes de ‘Los Protegidos: El regreso’

Aquestes històries serviran com a enllaç entre la primera i la segona temporada de la sèrie

ATRESplayer PREMIUM anuncia ‘Historias de Protegidos’, relats curts amb els protagonistes de ‘Los Protegidos: El regreso’

ATRESPLAYER PREMIUM

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Atresplayer Premium no esperarà gaire temps per llançar nou contingut de ‘Los protegidos: El regreso’. La plataforma d’Atresmedia anuncia la producció d’‘Historias de Protegidos’, relats de ficció curts amb els protagonistes de la sèrie que serviran com a enllaç entre la primera i la segona temporada de ‘Los Protegidos: El regreso’.

 

Es desconeix el nombre de capítols que tindrà i, seguint l’estil d’’Élite: Historias Breves’, ‘Historias de Protegidos’ ampliarà així l’univers que hi ha al voltant de cada personatge de la sèrie, que arribarà al catàleg d’ATRESplayer durant els primers mesos de l’any 2022.

 

Així va tornar ‘Los Protegidos: El regreso’

Així va tornar ‘Los Protegidos: El regreso’ 

A la primera temporada de la sèrie, els Castillos es van tornar a unir per fer front a una nova amenaça. El temps ha passat i la vida ha continuat per a ells per separat. Ara, un nou enemic plana sobre ells, cosa que els enfrontarà a una nova missió.

 

‘Los Protegidos: El regreso’ compta amb els actors que van donar vida als icònics personatges de la sèrie original i que van enamorar l’audiència amb els seus estranys poders sobrenaturals. Antonio Garrido (Mario), Ana Fernández (Sandra), Luis Fernández (Culebra), Daniel Avilés (Carlitos) i Mario Marzo (Lucas) uniran les seves forces de nou. La família es completa amb Maggie García en el paper de Lucía.

Notícies relacionades

 

A més, la sèrie compta amb la tornada de Gracia Olayo, Óscar Ladoire i Javier Mendo, que tornaran a interpretar els papers de Rosa, Antonio i Borja Ruano. L’elenc de la ficció es completa amb Maripaz Sagayo, Carlotta Cosials, Eduardo Lloveras i Cosette Silguero.