Llista completa

‘Simeone: Vivir partido a partido’ i ‘After. Almas perdidas’, novetats de Prime Video al gener

La docusèrie protagonitzada per l’entrenador de l’Atlètic de Madrid arribarà a la plataforma el 26 de gener

‘Simeone: Vivir partido a partido’ i ‘After. Almas perdidas’, novetats de Prime Video al gener

PRIME VÍDEO

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El 2022 arriba a Amazon Prime Video amb una allau d’estrenes i retorns aquest gener. Un dels més destacats de la plataforma d’entreteniment és ’Simeone. Vivir partido a partido’, la docusèrie protagonitzada per l’entrenador de l’Atlètic de Madrid, que veurà la llum el dimecres 26 de gener.

Diego Pablo Simeone ha creat al llarg de gairebé tres dècades com a jugador i entrenador, una manera única i mundialment reconeixible d’entendre el futbol. El cholisme és més una filosofia de vida que una estratègia de joc: és un conjunt de valors i eines que Simeone ha reunit al llarg de la seva carrera a base d’observació  i molta feina per poder afrontar les dificultats, aprenent de les victòries i, sobretot, de les derrotes. La docusèrie mostra una temporada única (2020/21) al costat de Diego Pablo Simeone i revela el secret d’un èxit que ha començat a escriure la història del seu llegat.

Cristiano Ronaldo, David Beckham, Leo Messi, José Mourinho, Pep Guardiola, Sergio Ramos, Luis Suárez, Koke i Fernando Torres són alguns dels testimonis que la sèrie han reunit al voltant de la figura de Diego Pablo Simeone.

‘After. Almas perdidas’ - Estrena - 3 de gener

Notícies relacionades

‘After. Almas perdidas’ - Estrena - 3 de generUna altra de les estrenes destacades d’Amazon Prime Video aquest gener és ‘After. Almas perdidas’, que veurà la llum el 3 de gener. La ficció mostra Tessa començant un nou i emocionant capítol de la seva vida, però mentre es prepara per traslladar-se a Seattle per aconseguir la feina dels seus somnis, la gelosia i el comportament impredictible de Hardin arriben a un punt àlgid i amenacen d’acabar amb la seva intensa relació. La situació es complica quan el pare de Tessa torna i surten a la llum revelacions impactants sobre la família de Hardin. Finalment, Tessa i Hardin hauran de decidir si val la pena lluitar pel seu amor o si és hora de seguir camins separats.

‘As We See It’ - Estrena - 21 de gener

‘As We See It’ - Estrena - 21 de gener’As We See It’ segueix Jack, Harrison i Violet, uns companys de pis a la vintena i amb trastorn de l’espectre autista, que s’esforcen per aconseguir i mantenir la feina, fer amics, enamorar-se i tirar endavant en un món que se’ls escapa. Amb l’ajuda de familiars, ajudants i, de vegades, fins i tot entre ells mateixos, aquests companys experimenten dificultats i celebren els triomfs dels seus particulars viatges cap a la independència i l’acceptació. 

Altres estrenes

  • 5 de gener: ‘García y García’

  • 7 de gener: ‘The Tender Bar’

  • 14 de gener: ‘Hotel Transilvania: Transformania’, ‘La última gran estafa’

  • 21 de gener: ‘The Ice Road’

  • 27 de gener: ‘El espía inglés’, ‘This is us’ (temporada 5)

  • 28 de gener: ‘Vox Machina’