Confirma l’exclusiva de YOTELE

Mediaset anuncia la seva programació nadalenca, amb les gales ‘Viva la fiesta’ i especials de ‘Sálvame’

Telecinco emetrà ‘Su casa es la suya’ amb, Bertín i Toñi Moreno, i l’estrena en obert de ‘Besos al aire’

Mediaset anuncia la seva programació nadalenca, amb les gales ‘Viva la fiesta’ i especials de ‘Sálvame’
4
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Mediaset ha detallat aquest divendres la seva programació per a Nadal. La principal aposta del grup seran les gales de la nit de Nadal i lanit de Cap d’Any, avançades en exclusiva per YOTELE el 26 d’octubre passat. Aquests especials portaran el títol de ‘Viva la festa’ i comptaran amb Lara Álvarez i Joaquín Prat com a mestres de cerimònies. 

La gala de la nit de Nadal acollirà un ‘mashup’ dels presentadors, que cantaran i ballaran nadales populars a ritme de hits del moment de Rosalía, Rauw Alejandro, Camila Cabello o Dua Lipa. Lara i Joaquín remesclaran clàssics nadalencs com ‘Los peces en el río’, ‘Campana sobre campana’, ‘All I want for Christmas’ i ‘Noche de Paz’ amb èxits com ‘Malamente’, ‘Todo de ti’ o ‘Don’t go yet’. 

La vetllada comptarà amb la presència d’artistes nacionals i internacionals com Gloria Trevi, Omar Montes, Ana Mena, Bertín Osborne, James Blunt, Ruth Lorenzo, Los Diablos, Edurne, Fangoria, Sergio Dalma, Azucar Moreno, Blas Cantó, Pastora Soler, Sharon Corr, La Húngara, Il Volo o l’imitador Josep Ferré.

En la nit del 31 de desembre, Lara Álvarez i Joaquín Prat presentaran les actuacions de diversos artistes que han participat en els ‘talent shows’ de Mediaset. Indi Salvador, Hayk Arsenyan, Óscar Cantalejo i Marta Mesa (‘Idol kids’), Elena Farga (‘Factor X’), Brequette Cassie (‘Top Star’), Sislena Caparrosa (‘Tu sí que vales’) o Cristina Ramos i El Cejas (‘Got talent’) són només alguns d’aquests. 

El grup de comunicació oferirà les tradicionals Campanades de Cap d’Any des de la localitat gaditana de Vejer de la Frontera, les ‘Hazas de la Suerte’ del qual són candidates al reconeixement com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Unesco. Paz Padilla i Carlos Sobera conduiran aquesta retransmissió, que es portarà a terme en directe i en simulcast per a tots els canals del grup excepte Boing.

‘Besos al aire’ i la tornada de Bertín

Durant les festes de Nadal, Bertín Osborne obrirà les portes de casa seva a la localitat sevillana d’Alcalá de Guadaira per rebre Toñi Moreno a ‘Su casa es la suya’. 

Toñi Moreno sorprendrà Osborne amb un tradicional dinar nadalenc que compartirà amb Fabiola Martínez i tots els fills de l’artista. Durant la conversa, Bertín rememorarà la seva dilatada carrera musical, els seus inicis professionals, els sacrificis personals, l’èxit sobtat i com aquest va afectar el seu primer matrimoni i les seves filles, entre altres episodis. A més, respondrà a diverses preguntes de coneguts rostres nacionals, revelarà diverses anècdotes i xerrarà a través de videotrucada amb Pedro Piqueras.

Telecinco també estrenarà en obert ‘Besos al aire’, ja disponible a Disney+, una comèdia romàntica de dos episodis que narra vuit històries creuades amb el confinament com a teló de fons i l’amor com a gran protagonista. Paco León i Leonor Watling són al capdavant del repartiment. 

Entregues especials de ‘Sálvame’

L’alegria i el bon humor inundaran el plató de ‘Sálvame’ la tarda del 24 de desembre. Carlota Corredera i sis col·laboradors de l’espai –Carmen Alcayde, Carmen Borrego, Lydia Lozano, Alonso Caparrós, Chelo García Cortés i Víctor Sandoval– es posaran a la pell dels actors protagonistes d’alguns dels espectacles musicals més famosos de la història cantant i ballant els seus temes més emblemàtics. 

Encarnaran Liza Minelli, Julie Andrews, Raffaella Carrà i Concha Velasco, entre d’altres, i les seves actuacions seran valorades per un jurat integrat pel cantautor i productor musical Alejandro Abad, la cantant Soraya Arnelas i una particular versió de Risto Mejide, interpretada per Josep Ferré. Només un d’aquests es proclamarà guanyador d’aquesta entrega especial en una tarda que culminarà amb una versió pròpia del clàssic ‘All I want for Christmas is you’.

L’última entrega realitzarà un repàs dels moments més destacats del 2021 en l’especial ‘Premios Sálvame de Oro’, amb Carlota Corredera. Els col·laboradors aniran valorant i emetent les seves votacions entorn de diferents categories. A més, la vident Conchita Hurtado oferirà les seves prediccions sobre les tendències al món del cor el 2022 i tindran lloc diferents actuacions musicals.

Telecinco també apostarà pel cine a les festes: èxits de taquilla com ‘Titanic’, la pel·lícula més nominada i premiada de la història dels Oscars que va aconseguir 11 estatuetes; adrenalítics thrillers d’acció com ‘El pasajero’ i ‘Objetivo Londres’ amb Liam Neeson i Gerard Butler al paper protagonista, respectivament; i històries romàntiques com ‘Antes de ti’, ‘Cenicienta’ i ‘Brooklyn’, formaran part de la cartellera nadalenca.

Continguts nadalencs a Cuatro

‘Alta tensión’ farà un alto al pot de més de 400.000 euros que acumula per oferir tres programes especials durant la nit de Nadal, la nit de Cap d’Any i Reis. Cuatro també emetrà dues entregues especials de ‘Todo es mentira’ durant el període nadalenc. La primera d’aquestes, el pròxim dijous 23 de desembre, oferirà una selecció de les majors ‘fake news’ del 2021 amb el títol ‘Las bolas del año’. Una setmana després, el dijous 30 de desembre, recopilarà els ‘TEMazos de 2021’, amb una selecció dels temes més destacats.

Notícies relacionades

El cine de terror ambientat per Nadal serà un dels eixos de l’entrega de ‘Cuarto Milenio’ del pròxim 26 de desembre, en la qual La Nave del Misterio d’Iker Jiménez i Carmen Porter adaptarà alguns dels seus continguts a aquestes dates. 

Tant ‘First Dates Café’ a la franja de sobretaula com ‘First Dates’ en la seva versió de ‘prime time’ continuaran organitzant romàntiques cites per ajudar els solters a trobar l’amor durant les festes de Nadal. A més, ‘First Dates’ oferirà una edició especial a la nit de Cap d’Any en què l’amor, l’humor, la diversió i la música envairan el restaurant per tancar l’any amb magnificència. 

Temes:

Cuatro Telecinco